Foto bij 17.

SATERDAY 8 SEPTEMBER

Elena Johnson

'One direction!' Ik keek Harry met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat?' 'One Direction,' zei hij nogmaals. 'Wat is daarmee?' 'Is dat niet een leuke naam voor de groep?' vroeg hij. Ik dacht er even over na. Het had wel iets pakkends. 'Ik vind hem leuk,' zei ik glimlachend. Op dat moment kwam Louis de woonkamer weer inlopen. 'Mijn contract wordt de versnipperaar ingedaan en ze gaan op zoek naar een nieuwe docent,' zei hij terwijl hij weer naast me plaats nam. 'Harry heeft een naam bedacht,' zei ik met een grijns op mijn gezicht. Louis keek Harry nieuwsgierig aan. 'One Direction,' zei hij na een kleine stilte. Louis begon te stralen. 'Dat is echt leuk,' grijnsde hij. Harry besloot het meteen in ons groepsgesprek op Whatsapp te gooien, en de rest reageerde net zo enthousiast. Aiden beloofde het meteen te mailen naar Simon. Ik glimlachte.

'Dus, wat zijn de plannen voor vandaag?' vroeg ik. Ik kwam net uit de douche ik had mijn natte haren op een rommelige knot gebonden. 'De jongens willen gaan oefenen, wil je mee?' vroeg Louis. Ik knikte. Ik vond het altijd heerlijk om naar de jongens te kijken als ze bezig waren. Hoe ze dan met elkaar in discusiie raakten omdat ze het niet met elkaar eens waren en dan altijd naar mijn mening vroegen. Dan waren ze het opeens allemaal met me eens. Het waren zulke schatjes. Ik stond op en pakte mijn jas van de kapstok. Louis en Harry volgden mijn voorbeeld. 'Bij wie gaan we oefenen?' vroeg ik toen ik de deur op slot draaide. 'Bij Aiden,' zei Harry. Het was logisch, in Aidens garage kon perfect geoefend worden en er stonden ook genoeg instrumenten. Louis pakte mijn hand vast terwijl hij vrolijk met Harry babbelde. Ik keek naar de stoeptegels en luisterde maar half naar hun gesprek. 'Wat vind jij Elena?' Ik keek op en keek Harry vragend aan. 'Wie moet de meeste solo's krijgen?' herhaalde Harry zijn vraag. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik zou kijken bij wiens stem de solo het beste past, maar er wel voor zorgen dat iedereen ongeveer evenveel solo's krijgt,' gaf ik mijn mening. Harry glimlachte tevreden en ging weer door met zijn gesprek met Louis. Toen we voor Aidens huis stonden werd er al opengedaan voor we hadden aangebeld. 'Kom erin,' zei Aiden. Ik hing mijn jas op de kapstok en liep de woonkamer in. Deze keer waren we de eerste. 'Hebben jullie eigenlijk nog liedjes geschreven?' vroeg Aiden aan Harry en Louis. Die schudde beiden hun hoofd. 'Ik ook niet, maar ik heb ook geen talent,' lachte hij terwijl hij bij ons kwam zitten. Binnen tien minuten waren de andere jongens er ook en gingen we naar de garage. Ik nam plaats op de bank die tegen de muur aan stond. Niall haalde zijn gitaar uit zijn hoes en pakte een kruk waar hij op ging zitten. Louis nam plaats achter het keyboard en Harry pakte een gitaar in de hoek vast. Zayn ging gewoon op een kruk zitten, net als Liam. Aiden plofte naast mij op de bank neer. Na kort overleg telde Niall af en begonnen ze te spelen en te zingen. Met een glimlach op mijn gezicht luisterde ik naar hun stemmen, die perfect samen smolten.

Sorry dat ik gisteren niet heb geschreven. Mijn computer liep helemaal vast. Vandaag doet hij het gelukkig weer. Ik ga alle hoofdstukjes even voorzien van een datum, zodat het voor jullie en voor mij overzichtelijker word. X

Reageer (2)

  • Cliffayne

    <3 verder

    1 decennium geleden
  • heavens

    Snel verder !!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen