Foto bij De 100e Hongerspelen - 118

“Hier”, Odette gaf Adan een paar bessen. “Deze zijn giftig, maar laat niemand het merken alsjeblieft. En wacht tot Jillana heeft gezien dat je nog leeft.”
“Wees gerust, Odette”, kreunde Adan. “Ik hoop dat Jillana wint, maar ik ga haar geen reden geven om jou te vermoorden. Niet op deze manier. Je hebt me geholpen zo veel je kan.”
“Bedankt”, zuchtte Odette. Ze was opgelucht, omdat Adan haar wilde helpen. Maar tegelijk wilde ze hem en de beroeps nu liever niet meer verraden. Ze had echter haar keuze al gemaakt, dat meisje, die Rue, moest het halen. En niemand zou haar van het tegendeel kunnen overtuigen. Al kostte het haar eigen leven.

***


“Mooi meisje, jammer toch dat ik je ga laten bloeden”, grijnsde Jillana. “Maar trek het je niet aan, rood past goed bij je haar.” Romina staarde Jillana in doodsangst aan, maar ze had de kracht niet meer om zich te verzetten. Het eerste mes drong diep in haar been. “Die was voor Adan.” Ze keek vals naar Xandrijn. “Nu het echte werk.” Ze wierp haar messen op hoge snelheid. Romina schreeuwde het uit van de pijn. Onderbeen, voet, arm, andere arm, bovenbeen, onderbeen, oor, onderbuik. Xandrijn staarde verbijsterd naar het schouwspel, maar hij was machteloos. Degene die hem vasthield was te sterk, en bovendien was dat zwaard er ook nog.

***


Seija schrok toen ze Romina’s gegil hoorde.
“Kom op, we zijn er bijna”, spoorde Selm haar aan. “Misschien kunnen we haar nog redden.”
“Maar… dat gegil”, kreunde Seija.
“Kom op, Seija”, zei Ian nu ook. “Misschien is het nog niet te laat. En anders kunnen we op zijn minst Xandrijn nog redden, hij is er ook nog.”
“Misschien is hij al dood.”
“Nee, we hebben nog geen kanon gehoord”, zei Selm koel. “Dus kom mee.” Hij greep Seija’s arm en dwong haar om te lopen. Ian hield zijn boog gespannen, Selm en Seija hielden hun speren klaar. Het zou vechten worden.

Reageer (5)

  • xKimberley24

    OMGOMGOMG
    *springt uit de bomen met leger en vermoordt beroeps* :) The End
    Snel verder, ik ga dood van de spanning!

    1 decennium geleden
  • Ironwhisper

    soooooooooo
    awsom

    1 decennium geleden
  • MayCuteAngel

    :o
    Nouja, ze krijgt wat ze wilde. Ze gaat naar haar vader. :X
    Oes, dát klonk een beetje gemeen xD

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    Owh arme romina!
    Snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • Louriox

    Neeee, niet Romina D': waarom zo'n pijnlijke dood voor haar?
    Waarom konden niet gewoon alle aardige mensen blijven leven?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen