Foto bij De 100e Hongerspelen - 120

“Shit”, vloekte Ian, toen hij zag hoe zijn pijl uit de richting werd geslagen. De beroeps sloegen op de vlucht. Hij richtte zijn volgende pijl ook op hen, maar schoot niet. Hij wachtte tot ze uit het zicht waren voor hij zijn boog liet hangen. Seija en Selm renden naar Romina en Xandrijn. Een kanonschot klonk door de arena.
“Kom”, Selm legde zijn hand op Xandrijns schouder. “Je kunt niets meer voor haar doen.”
“Nee, Romina”, snikte Xandrijn. Hij sloeg Selms hand weg.
“Kom mee, Xandrijn”, zei Ian zacht. Hij nam Xandrijns hand. “Je hebt voor haar gedaan wat je kon. Nu moet je met ons meekomen, nu heeft Rue je nodig.” Met veel moeite stond Xandrijn op. Ian legde zijn arm op Xandrijns middel en loodste hem mee. Seija nam Romina’s rugzak en volgde hen. Selm kwam als laatste, hij haalde de messen uit het lichaam van Romina en nam de wapens die op de grond lagen ook mee. Met z’n vieren gingen ze terug naar de grotten.

***

Toista zuchtte opgelucht, Xandrijn had het gehaald. Hij keek naar de mentor uit zes.
“Het is beter voor haar”, zuchtte die. “Ze had niemand meer, geen familie, haar vader heeft ze zien sterven in de arena. Het is beter zo.”
“Ik wou dat ze niet zo had moeten lijden”, zei Toista.
“Dat is waar, maar daar konden wij niets aan doen, Xandrijn ook niet. Nu heeft hij het tenminste overleeft.”
“Ja”, zuchtte Toista. “Hij heeft het overleeft.”
“Kop op man”, zei Peeta. “Xandrijn is een taaie, hij komt er wel overheen.”
“Ian heeft veel geriskeerd door hem te gaan helpen”, zei Toista verontschuldigend.
“Ian heeft zijn hele leven getraind, zich voorbereid. Hij wist wat hij deed. En hij laat een vriend niet zomaar achter.”

Reageer (2)

  • MayCuteAngel

    OMGOMGOMGOMGOMG ik ben weer superlang niet online geweest, het spijt me!

    2 Minuten later:
    Ow. Romina is dood :|
    NEEEEYYY.
    Ik ben speciaal voor jou toch nog een keertje online gekomen, en ik heb een spaende c. Zie je? Hij doet het soms wel en soms niet, en ik moet letterlijk hameren op de toetsen om nog een c te krijgen (zip)
    NIET NORMAAL GWN!
    Okay, sorry, maar ik ben een beetje inspiloos en zit nu nog steeds in de HG wereld. Ik zag serieus Romina voor mijn ogen sterven. Heb vandaag met Engels een superdooi (maar lollig) filmpje gekeken, met een superstoere man die lammetjes ging vermoorden voor de lol, de voorpootjes erafhakte, slangen om zijn voeten trok waardoor hij superleuke laarsjes kreeg, kippen vermoordde, de hele wereld overnam, allemaal fabrieken bouwde waarin hij massas dieren vermoordde, koeien doormidden sneed et, (OW KOMOP, STOMME C (En dan doet hij het weer wel!!! @#%&*) ), toen was de hele wereld verpest, hij was koning over niets en niemand en toen kwamen aliens en verpletterden hem. En ik snap de trema-e op deze slome laptop nog steeds niet en ik typ nog steeds zo langzaam als een slak. Als dit jou ooit overkomt: het heet het Ingridsyndroom.
    En ik snap niet waar dat allemaal net vandaan kwam xD
    Okay, maar vervogje op die man: op de achtergrond (YES, de doet het! OW KOMOP! CCCCCccc Ugh. I Give Up.) hoorde je een muziekje van Per Gynt, dat heb ik toen de hele tijd geneuried in de les, en toen bedacht (Jaaahh!) ik tussendoor zinnetjes als: en de koeien gingen dood & ze werden doorgesneden & met veel bloed, en ik zweer je, iedereen heeft nu een trauma overgehouden aan dat filmpje dankzij mij, vooral het meisje naast me, Bente xD
    Lolz, blijkbaar was ik toh niet zo inspiloos als ik dacht. En toen zag ik dat de c miste bij toh. TOCH bedoel ik. Ik word gek hiervan!!! Rustig worden voordat ik die laptop kapotram om die c te krijgen. 0.0
    Maarre, dus: blijkbaar was ik toCh niet zo inspiloos als ik dacht. :P
    Ik zit mezelf hier nu allemaal complimentjes te geven omdat het me is gelukt zowaar een reactie te schrijven, en mijn zusje kijkt me vreemd aan. Maar over dat met Romina (Misschien moet ik eens een keer focussen op daar waar ik mee begin ook af te typen, volgensmij was je al helemaal vergeten dat ik ooit over Romina ben begonnen xD (Kijk, nu doe ik het alweer! Ik heb gwn talent om af te dwalen! (Wist je trouwens dat iedereen een talent heeft?? Want als je geen talent hebt, is je talent 'geen talent hebben', maar omdat je dan een talent hebt is je talent niet meer 'geen talent hebben', dus kan je die wel schrappen van je lijst. MAAR dan heb je weer geen talent, dus is je talent opnieuw 'geen talent hebben'! En zo kan je dus uren doorgaan. Maar mijn talent is dus echt overduidelijk afdwalen 0.0)))



    Ahum. Dus. Romina. Ik zag echt voor me hoe ze stierf en hoe Xandrijn door de anderen totaal in shock naar huis werd (Ik zei serieus 'huis'. (Okay, niet afdwalen nu -.-)) gebracht. Jij schrijft gwn zo! En ik zie nu totaal voor me hoe jij bij het volgende hoofdstuk dat je schrijft deze reatie(STOMME C! #$%&*@ En toen deed hij het weer!) bovenin zet (yeah)
    Ik ben nu zo lang bezig dat mijn zusje eist dat zij mag! ◘.◘ Nogmaals een omplimentje (AAAAHHHH.IK.WORD.GEK!!) voor je schrijfkunsten en ik hoop voor jou dat je nooit zo een spaCende laptop krijgt als ik.

    xxEenMeisjeDatSuperveelVanJouStory(EnVanJouZelf)HoudtEnDatKampioenAfdwalenIsEnEenSpaCendeCHeeft. :)
    ByeByeWeirdnessie

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    ahw echt zieilig!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen