Ik en Emma stappen net in de auto als ik me bedenk. "Ik ben wat vergeten!" ik ren terug en doe de deur open. Ik loop naar boven en pak mijn bikini die ik in mijn handtas doe. Snel ren ik weer terug en stap ik de auto in. Emma geeft gas en binnen vijf minuutjes zijn we er. Ik bedank Emma en stap uit. Langzaam loop ik richting de rotsen waar ik ze ontmoet heb. Ik zie ze in de verte al zitten en ze zien mij ook. Als ik een stuk dichterbij ben sta ik op. "Hi Madison" Louis staat voor me. "Hey!" roept de rest ook. Ik glimlach "Dus, wat gaan we doen?" Vraag ik nieuwschierig. De jongens lachen en kijken elkaar aan. "Verassing." zegt Harry. "Kom mee!". Ik loop achter ze aan en zie een rood busje. Louis stapt achter het stuur, liam ernaast en ik ga met Zayn, Niall en Harry achterin. Ik heb geen idee waar we heen gaan. Onderweg doet Louis een cd aan. De eerste die hij aanzet is Rock me. De jongens brullen mee, het valt me op dat ze heel de cd uitt hun hoofd kennen. "Zing ook mee Madison." Roept Zayn er tussendoor. Ik schud mijn hoofd maar Zayn is het niet eens. "Kom op!" Zegt hij. Ik haal mijn schouders op en het volgene nummer begint. Live while we're young. Deze ken ik wel dus zing ik voorzichtig met de schreeuwende jongens mee. Best een grappig gezicht, maar het is heel gezellig.

We zitten nu zo'n twintig minuten in het rode busje en ik word nu erg nieuwschierig. Louis kijkt door zijn spiegel. Bam, oogcontact. Louis glimlacht. En kijkt niet weg. Ik lach terug. "We zijn er bijna hoor. Alleen nog een stuk rechtdoor." zegt Liam. Ik kijk naar Liam en Louis let weer op de weg. "Oké, ik ben nieuwschierig."
"Nu krijg je een blindoek om!" Niall doet een zwarte blinddoek voor mijn ogen. "Uh, oké? " Ik voel het busje naar rechts gaan en dan remt Louis. De deuren gaan open en iemand helpt me de auto uit. "Wie is dit?" Ik tast naar degene die me helpt." Niall." zegt Niall giechelend. "Oh, haha." Hij helpt me ook met lopen. "Auw." "Oh sorry Niall!" Ik stond op zijn voet, genant. "Oké Niall maak haar maar los." zegt louis. Niall maakt mijn blinddoek los en ik open mijn ogen.
Er verschijnt een big smile op mijn gezicht en ik kijk de jongens vrolijk aan.

slecht stukje.. sorry daarvoor :$

Reageer (4)

  • Puellae

    whaaaaaaaaaaaaa waar zijn ze??
    Ik wil weten!!
    Snel verder!!
    Love it
    X

    1 decennium geleden
  • Catmint

    Slecht? Ik wil weten wat er komt!!! Het is juist super!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • checkdiamond

    't is een leuk stukje! En snel verder, ik wil het weteeeeen ): xoxo

    1 decennium geleden
  • LouTeasdale

    You're so mean! Waarom stop je nu net hier?? .. Haha, snel verder!<3 x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen