Foto bij Elena Daniëls || 037

Ik voel me gewoon echt beroerd maar ik heb zo'n zin om te schrijven. Nooit gedacht dit. Maar hierna ga ik lekker slapen. Hopelijk ben ik morgen weer beter! Met mijn opa gaat het nog niet goed, maar ook niet zo slecht dat ie dood gaat. Gelukkig niet. Als dat zou zijn hé, damn. Maar niet over nadenken want dan word je gewoon nog zieker lijkt me zo.

Oke nu kom ik echt negatief over voor mijn gevoel, hey weetje wat. Ik ga nu schrijven en dan activeer ik een het meteen!

Ik vind het wel jammer dat ik 73 abbo's heb en dat er maar 1 iemand reageert - dank je wel MeXMalik, me gustaaa - maar als de rest ook even wil laten weten dat zij/hij bestaat zou ik dat zeer op prijs stellen.

Genoeg gezeur voor vandaag rachelle..

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Ichwillliebe

    Oh, jou schrijftaal is zo mooi dat je echt alleen maar door wil lezen. Ik ga snel kijken of er nog eentje staat. Ik ben vanavond begonnen met lezen en ik wil nu echt nog niet stoppen! Dit verhaal is echt verslavend, haha! super hoor! xx

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Wauw, gelukkig was het maar een droom.
    Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig naar het 'verleden' van Zayn.
    Super Snel Verder...
    xx(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen