Foto bij Invullijst voor andere verhalen.

Als je geen Fanfic One Shot/ Short Story wilt maken, is dit de vragenlijst die je moet invullen. Alleen in dit hoofdstuk inzenden, anders wordt het verwijderd!

Naam hoofdpersoon?:
Beschrijving hoofdpersoon?:
Karakter hoogdpersoon?:
Genre?:
Idee?:

Reageer (2)

  • Linkle

    Naam hoofdpersoon?: Andrew McAdams
    Beschrijving hoofdpersoon?: Donker rood haar met een glanzende gloed eroverheen, emo hairdo, lichtgroene ogen, lang 192 cm en erg slank.
    Karakter hoofdpersoon?: Hij is rustig en kan het met veel mensen wel vinden, sommige meer dan andere maar hij is een echte alleman vriend. Stil, nieuwsgierig, slim, graag onder anderen.
    Genre?: Romantiek en drama
    Idee?: Andrew loopt als langer met een geheim rond die hij aan niemand durft te vertellen; Hij valt op jongens. Zijn ouders mogen dit echter niet weten, want die zijn erg homofobisch.
    Op een dag komt hij een jongen[verzin maar iets] tegen in de trein en raakt aan de praat. Ze wisselen nummers uit en spreken af. Zijn vader komt er achter dat hij met die jongen 'Date' doordat hij de mobiel van Andrew gelezen heeft en daar allerlei zoetsappige berichtjes leest.
    Verzin verder maar hoe het gaat :P

    1 decennium geleden
  • ZaynLover

    Naam hoofdpersoon?: Eleanor April Jones
    Beschrijving hoofdpersoon?: Bruin, krullend, lang haar - Grijze ogen - Slank
    Karakter hoogdpersoon?: Nieuwschierig, behulpzaam, heel lief, ziet vaak alleen maar het negatieve van dingen
    Genre?: Romantiek, drama
    Idee?: Haar ouders zijn gescheiden, toen ze nog maar 6 jaar was. Als haar vader sterft door longkanker, gaat ze bij moeder wonen in Londen. Daar leert ze een heel speciale en bezondere jongen kennen ...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen