Foto bij O15

Niet wetend hoe ik moet reageren verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik vind hem wel leuk, maar ik weet niet hoe ik het moet toegeven. Op zulke momenten wil ik de wereld liever op pauze zetten, om na te danken, over wat ik moet doen. Louis kijkt blozend naar mij, waardoor ik me nog ongemakkelijker voel. Langzaam kom ik dichterbij Louis en ik druk mijn lippen zacht tegen die van hem. Als ik mijn mond weer van die van hem haal, glimlachen we allebei. ''Dus.. je vind mij ook leuk?'' vraagt Louis voorzichtig. Ik knik en voel zijn zachte lippen weer tegen die van mij.

Ons bankje is nu helemaal beneden dus we stappen uit. Daarna komen ook Harry en Nial, Zayn en Liam eruit. ''Dat was hoog he, jongens! Gaan we iets eten? Ik heb honger.'' ''Niall! Het ik bijna twee uur.'' bijna twee uur, bijna twee uur.. ''Is het al zo laat?'' Ik pak mijn iPhone uit mijn zak en zie dat ik vrier berichten van Emma heb.
00:31 Gaat het wel goed daar?
01.01 Madison?
01.34 Ik word bezorgt, het is half twee!
01.56 Hé reageer is, ik word echt bezorgt!

Ik kan heer maar beter even bellen. ''Ik moet even bellen guys..'' ik druk op het 'Bel'' knopje en Emma neemt metteen op.
''Waar zit jij!? Je reageert maar niet, weet je hoe bezorgt ik was..'' emmas stem klinkt een beetje bang. ''Ik ben op de kermis.. ik ben straks thuis, oke?'' ''Waar is er kermis?'' ''Uhh, ik weet niet maar ik moet gaan.'' ik hang op. Ik weet niet eens waar ik ben, maar het boeit me ook niet echt. ''Willen jullie nog lang blijven?'' Vraagt Liam. alle vijf schudden we nee. ''Zullen we gaan?'' vraagt Niall, we knikken nu allemaal en we lopen naar de uitgang. Snel vertrekken we weer naar Londen. ''Maddie, wanneer zien we je weer?'' Deze keer zit ik tussen Louis en Harry. ''Snel!'' ik glimlach naar Louyis.
Na een klein uurtje rijden zijn we thuis, in Londen, en de jongens brengen me thuis. ''Byee!'' ik stap uit het busje. ''Bedankt voor de super leuke avond!'' de jongens brullen alle vijf iets onverstaanbaars en ik loop de voortuin in.
Als Emma de bel hoort doet ze meteen open en loop ik naar binnen. Beste dag ooit!

Reageer (3)

  • Puellae

    LOVE IT
    SNEL VERDER
    X

    1 decennium geleden
  • checkdiamond

    zo lieef! xoxo

    1 decennium geleden
  • Catmint

    SWEET!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen