Foto bij 84.

Weeeeeeell. Jullie hebben misschien dat zondag er niet helemaal in zat. En daar heb ik geen excuus voor, other than dat ik er geen zin in had. Sorry :( Can I just say: AAAAAH! 128 abo's! AAAAAH! <3 Zo, zo, zo tof! Echt super bedankt voor alle reacties en voor het lezen en voor de bladwijzers en voor alles. Want ik word er blij van! Hopelijk kunnen jullie mij vergeven voor mijn leugen van afgelopen vrijdag, want hier is dan het volgende hoofdstukje!

That moment when home is defined

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • GossipGirl21

    Ga met die banaan.

    6 jaar geleden
  • CRAZYxME

    ik heb alles tot nu toe in 3 dagn uitgelezen ofzo! ben echt verslaafd aan je story (H) snel verder!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Ik ben echt zo enorm trots op het feit dat je 128 abo's hebt, omdat ik er als een van de eersten was. En eigenlijk zou ik niet trots moeten zijn, omdat jij het verhaal geschreven hebt... maar ik ben nog steeds trots. Omdat je het absoluut verdient -meer dan wie dan ook op Quizlet. Je verdient er eigenlijk nog een stuk of 1000000 bij, maar daar gaat het niet om. Ik ben trots dat je in ieder geval wat meer erkenning krijg; want, God, how brilliant a writer you are.
    Ik hoop dat Vanessa meegaat naar die musicvideoshoot, zelfs al gaat Paul dan waarschijnlijk irritant doen, en zeuren, en boos kijken en blablabla. Whatever. Dat heb ik er voor over, want Vanessa en Zayn zijn gewoon verschríkkelijk cute together.
    Mag ik nog even zeggen hoe geweldig ik Vanessa ook alweer vind, trouwens? Met dat inrichten van dat huis, dat ze zo creatief is en alles; dat vind ik gewoon zo ontzettend awesome. Ze heeft zo'n bepaalde persoonlijkheid die ik altijd leuk vind aan karakters -ik lees namelijk vaak boeken met hetzelfde soort hoofdpersonage erin. En die hoofdpersonages zijn altijd slim, bijdehand, funny, creatief, en stuk voor stuk origineel. Nogal logisch dat Vanessa gewoon mijn favoriete fanfic-personage ooit is. Dat is gewoon meant to be.
    Ik schaam me wel een beetje, though, aangezien ik dit al zo lang geleden heb gelezen maar nog geen reactie heb geplaatst. Ik wilde namelijk van alles quoten toen ik dit las, maar weet nu niet goed meer wat ik wilde quoten. Dan ga ik maar niets specifieks quoten, maar gewoon zeggen dat ik het geweldig vind dat je de hele tijd dat "I know" door dit hoofdstuk weeft, en haar dan dit laat zeggen:
    “We know a lot, the two of us.”
    And that's why I love her. Ik moest er echt om lachen toen ik dat las, haha. Het einde is trouwens heerlijk en veelbelovend. Ik voel iets aankomen met cuteness, cuteness en cuteness. Want. uh. ja. I love the chemistry between those two. <3
    En nu ga ik er weer vandoor. Ik hoop dat dit toch een beetje goedmaakt dat ik er steeds zo lang over doe om reacties te posten -als ik uberhaupt al reacties post. School is zo stom. Poep. But this still is my favourite story. <3

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Love it <3
    Snel verder...
    xx(flower)

    1 decennium geleden
  • Creativity

    'I know' mwahaha. :3
    Super hoofdstukje weer, maar veel te kort..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen