Foto bij Aflevering 8 de gevarenzone

Je denkt vast nu je dit krijgt in je inbox had ik me op deze story geaboneerd ja alleen na 6 maanden kom het hoofdstukje pas.
HEt ging over Expeditie Disneyland 2.
10 kandidaten gingen de strijd aan in Disneyland Parijs
Er waren er nog 3 over waar 1 nu al in de finale zit dat is Nahini uit Engeland.
Pieter-Bas uit Belgie en Irena uit Servie spelen de gevarenzone om te bepalen wie er tegen Nahini de finale mag spelen.

"Welkom bij de gevarenzone van de halve finale. Dit is de belangrijkste gevarenzone die er is want een van jullie gaat samen met Nahini naar de finale.
Irena en Pieter-Bas welkom in de Twilight Zone Tower of Terror. Dit hotel was in 1939 heel bekend tot die bewuste Halloween avond de bliksem insloeg in de liftschacht sindsien zijn 5 mensen verdwenen. Niemand weet waar ze heen zijn gegaan maar het hotel is behekst door geesten. Hier kan je die bewuste avond zelf meemaken ook de medewerkers zijn hier aan het acteren ze proberen het je zo eng mogelijk te maken. Dat wordt jullie opdracht jullie gaan op alle afdelingen in het hotel werken voor 1 uur per afdeling dat zijn.
Ontvangst poort:
Ontvangst lobby:
Bibliotheek:
Ontvangst Lift.
Liftinstructies:
In elk uur komen er mysteryguest die jullie gaan beoordelen degene die het engst was volgens de mystery guest zit met Nahini in de finale. Jullie gaan eerst de attractie en let goed op de medewerkers en daarna begint jullie opdracht succes".

Irena en Pieter-Bas hadden de attractie gedaan en begonnen aan de opdracht.
Irena stond eerst bij Ontvangst Poort.
"Welkom in het Hollywood Tower Hotel éntree".
Irena deed dat niet goed maar ook niet slecht. Pieter-Bas was in de lobby hij stuurde gewoon iedereen van bieb naar bieb.
Hij deed het niet goed.
Irena was daarna zij deed het een beetje beter maar ook niet perfect.
Pieter-Bas in de bieblitiotheek was heel goed hij deed eng en liet mensen schrikken.
Irena was weer middelmatig in de bibliotheek.
Pieter-Bas was bij ontvangst lift weer heel goed bezig weer een hoog cijfer hij hij had zijn slechte beurt in de lobby weer ingehaald.
Irena deed bij de lift niet goed weer een slecht cijfer.
Bij de lift instructies met Pieter-Bas deed hij het ook perfect hij legde goed uit hoe je de gordels moest sluiten en wat je niet moest doen.
Irena moest als laatste bij de lift-instructies staan ze had een hoog cijfer nodig om nog te kunnen winnen.
En dat deed ze ook ze deed het perfect nu hoopte ze dat Pieter-Bas het verpesstte.
Pieter-Bas deed het niet goed en ook niet slecht net zoals Irena vaak deed.
De uren waren voorbij en Marc stond bij de uitgang om het nieuws te vertellen.

"Jullie hebben het heel goed gedaan de mystery guests waren onder de indruk. Jullie willen vast wel weten hoe jullie het gedaan hebben.
Ik ga het jullie vertellen. Met een gemiddelde van een 6.8 is de 2e finalist en gaat samen met Nahini strijden om 1 miljoen euro is................................................................. Pieter-Bas.
"OH MY GOD geweldig ik zit in de finale".
"Helaas Nahini jij had het gemiddelde van een 6.
"Ik vind het jammer maar goed ik ben zover gekomen en had nooit gedacht dat ik hier aan zou meedoen en dan 3e worden dat is een hele prestatie. Ik wens Pieter-Bas en Nahini veel succes in de finale". Nahini omhelsde Pieter-Bas en verliet Disneyland Parijs.

Nahini en Pieter-Bas dat zijn de twee finalisten zij gaan strijden om 1 miljoen euro. Wie van hen 2 wint de finale in een spetterende show live op de main stage voor het kasteel dat zie in de volgende aflevering.

reactie?

Reageer (1)

  • Kauwgomjunky

    leuk weer een deeltje ben benieuwd naar de finale ;-)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen