Foto bij Chapter 51 | Part Two | Questions, Questions

Heej! Ik ben weer terug! Het was nogal heftig de laatste tijd. Mijn vaders been moest geamputeerd worden (nee, je wilt niet weten wat ermee was gebeurd) dus alles was nogal hectisch. Gelukkig betaald zijn werk alle kosten enzo. Niet dat geld alles weer goed maakt. Maar nu alles wat bedaard is krijg ik weer zin om te schrijven :). So once again, I'm back!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Ampitrite

    e of b (: & mooi geschreven ^^

    1 decennium geleden
  • Bethel

    Oké first of all; Echt erg van je vader! Ik snap wel dat je hoofd er dan niet naar stond om te schrijven! Veel sterkte nog!
    Seconde; Ge-wel-dig hoofdstuk! Eerst dacht echt van huh?! Hij heeft het verteld, maar ik ben zo blij dat ze hem niet laten vallen en ze allebei helpen om het te verbergen. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ze hen er nog uit kunnen krijgen. (:

    Third; Moeilijke keuze voor een nieuwe story! Misschien dat je dingen kunt combineren? Zoals bijvoorbeeld Ongeneeslijke ziekte en 1D of Tom Daley. Of misschien Tom Daley en 1D met het meisje dat geslagen wordt of met culturen. Ik denk dat ik zoiets zou doen, iets combineren. Dan zou ik kiezen voor 1D en de ongeneeslijke ziekte denk ik. Je geeft mij nu ook ineens heel veel inspiratie (: Maar ik zal dit onderwerp niet voor een eigen nieuwe story kiezen, ze zijn van jou (:

    Snel verder? X

    1 decennium geleden
  • LauratjeH

    Kan nie kiezn allemaal zo'n goe ideen
    Ma wel me 1D

    1 decennium geleden
  • xanoukmalik

    weer leukk =)
    1. ik heb geen idee eigenlijk misschien uit eten ofso.
    2. miss een 1d verhaal met harry of zayn en dan met b erbij moet je maar kijken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen