Foto bij Nonante-trois.

Nonante-trois

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • FollowDreams

    Ooh,ik heb je verhaal zolang niet meer gelezen, omdat ik het zo druk had. Sorry!
    Veel succes met je examens! (:

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Toen ik dit stuk vanmorgen in mijn inbox vond, wilde ik eigenlijk meteen gaan lezen -ik las je inleidingstukje, en ik wilde zó graag weten hoe het verder zou gaan als ik zou gaan lezen... maar ik wilde het bewaren voor later. En nu heb ik eindelijk de tijd om het te lezen, terwijl ik al die tijd me al zit af te vragen hoe dit nu verder moet gaan. Ik had net gister gedacht; wauw, ik heb zin in een nieuw stukje -en toen: BAM. My prayers were answered.
    En. freaking. hoe.
    Wauw. Ik vind dit echt een prachtig stuk. Ik weet niet welk van de vier herontmoetingen [dat is even een woord] ik nu precies het mooiste vind. Dat van Zayn is qua beeldspraak zo mooi, Niall was zo ontzettend lief, Louis en Harry waren emotioneel zo verschrikkelijk geweldig en prachtig.
    Inderdaad. En juist het feit dat je aan hen twee een vriendin heb toegevoegd [Eleanor, YAY], maakt het stuk zoveel spannender en emotioneler en alles-is-goed-achtig. Ik weet niet hoe ik dit het beste moet omschrijven; maar dit hoofdstuk doet écht iets met me. Het is bijna alsof ik kan voelen wat Ella voelt -en dat heb ik nog nooit zo sterk gehad. Althans, niet met een verhaal hier op Quizlet. Met boeken is dat dan wat anders, maar dat zijn dan ook echt alleen boeken van professionele schrijvers. Voor mijn gevoel kom jij met dit stuk echt heel dicht bij een professionele schrijver.
    De opbouw is zo mooi. Hoe je voor Louis en dan Harry kiest, in plaats van andersom; hoe je eigenlijk een beetje opbouwt naar een climax met Harry en zijn vriendin op het einde. De laatste zin die dan nog even verzekert dat alles goed is -álles bij elkaar: wauw.
    Ik wilde dat ik gewoon net als iLOVELiAMx met een of twee woorden kon zeggen hoe práchtig ik dit stuk vind. Echt waar, ik kan er de woorden niet voor vinden. En dit was het wachten meer en meer en méér dan waard. Hier neem ik echt mijn hoed voor af. Niet dat ik die draag, maar seriously -it's beautiful.
    Ik ben heel erg benieuwd wat er nu gaat gebeuren en of er nog een van de lads is die voor spanning gaat zorgen; in ieder geval-
    Nevermind. Ik kan toch niet zeggen wat ik wil.
    Love dit.
    En heel veel succes met je examens. <3

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Ik ben het met ILOVELIAMx eens ... Gewoon perfect.

    1 decennium geleden
  • iLOVELiAMx

    Perfect.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen