Foto bij OOO.

'Maddy ik ga de stad even in ga je mee?' Ik schud mijn hoofd. 'Nee ik ga nog even leren.' 'Oke suffie. Ik bel je vanavond. Ik knik en voordat ik het weet loopt Vanessa de deur uit, mijn beste vriendin. Deze week was de laatse week voor de vakantie. Ik kon niet wachten om eindelijk met mijn beste vrienden naar Londen tegaan. Ik woonde er niet ver vandaan ruim een uurtje, maar het is toch leuk om samen met je beste vriendin een trip te maken naar de stad van Engeland.
'Madeline we gaan eten.' Hoor ik mijn moeder roepen vanaf beneden. Ik sta op en loop richting de eetkamer.
'Eetsmakelijk.' 'Eetsmakelijk.' 'Eetsmakelijk.' Zeggen we tegenelkaar. 'Al een beetje zin in Londen?' Vraagt mijn vader glimlachend. Ik knik en glimlach breed. 'Ik kan niet wachten.'
Als ik klaar ben met eten loop ik naar mijn kamer en ga verder met mijn verslag voor school. Het was de laatste week, maar we hebben zoveel huiswerk. Hallo ik ben pas 15 ik hoor vrije tijd te hebben. Ik grinnik om mijn eigen gedachten en word wakker geschud wanneer ik mij telefoon hoor rinkelen.
'Ik ben verliefd.' 'Vanes al jou gesprekken beginnen met ik ben verliefd. wie was het deze keer?' 'Geen flauw idee. Maar hij was echt leuk. Had je mee moeten gaan naar de stad dan had je hem kunnen zien.' 'Ik spreek je nog wel Vanes, ik ga ophangen. Mijn huiswerk moet af. Bye love you.' Zonder op antwoord te wachten hang ik op en gooi ik mijn telefoon op bed en mezelf ook. Soms word ik zo moe van Vanessa. Bij haar draait alles fashion en jongens. Het is mijn beste vriendin maar echt soms.. Er is nog wel meer op de wereld hoor. Zoals je toekomst?!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen