Foto bij OO3.

'Heb ik je pijn gedaan?' Verward schud ik mijn hoofd. 'Nee, ik denk het niet.' 'Je denkt het?' Lacht Harry. 'Uh nee, je hebt me geen pijn gedaan. Ik uhm, ik moet gaan.' Zeg ik nog steeds verbaasd. Ik loop door zonder weg te kijken van Harry. Ik zie Harry wijzen, maar ik snap niet wat ie bedoeld. 'Kijk uit.' Roept hij. Ik kijk hem vragend aan en voordat ik het weet loop ik tegen iets op en valt alles, inclusief mezelf op de grond. Alweer. Precies voor de neus van Harry. Wie loopt er nou weer tegen een paal aan. Dat bedoelde hij dus met kijk uit. Ik hoor naast me gelach. Het was Harry, hij hielp me voor de tweede keer met mijn spullen oprapen. Weer liep ik rood aan. Alles gebeurde voor een tweede keer. 'Gaat het.' Ik knik en sta op. En neem de spullen van Harry over. 'Ik, ik moet nu echt gaan.' 'Moet ik je naar huis brengen? Straks rijd je met de auto tegen een boom aan.' 'Ik ben 15.' Glimlach ik. 'Dan fiets je tegen een boom aan.' Ik schud mijn hoofd en wil weglopen. 'Ik doe het graag.' 'Er staan honderden meisjes op je te wachten op het plein. Ik kan het wel alleen af.' Zei ik verlegen naar de grond kijkend. 'Loop maar met mee uhm..' 'Madeline.' Vertel ik hem. 'Ik ben Harry.' 'Weet ik.' Lach ik. 'Kom Madeline, ik breng je thuis.' Ik schud mijn hoofd. 'Ik red mezelf wel hoor.' En wil dan weg lopen. 'Madeline, je liep net de andere kant op? Ik weet niet waar je fiets staat maar volgens mij weet je dat zelf ook niet zo goed.' 'Ik uhm, ik moest gewoon even..' 'Kom nou mee, ik doe het graag. Als een goedmaker dat ik net tegen je aanliep.' 'Het hoeft echt niet hoor.' Hij haalt zijn schouders op en trekt me mee naar zijn auto.
'We zijn er.' 'We zijn waar? Dit is niet mijn huis.' 'We zijn bij de studio. Stap uit.' Niet begrijpend stap ik de auto uit en volg ik Harry. Hij opent de deur voor me en laat me binnen.
Een grote ruimte kwam in tegemoed. Het was prachtig. 'Wow.' Bracht ik uit. 'Hier nemen de jongens en ik onze liedjes op. Gaaf he.' Ik knik en begin gelijk weer naar de grond te kijken doordat mijn verlegenheid het overneemt.
'Wil je wat drinken?' Ik schud mijn hoofd. Ik wilde echt wel wat drinken, maar ik durfde het niet te zeggen. Ik durfde geen ja te zeggen. 'Moet je ijs?' Ik kijk hem verbaasd aan. 'Het lijkt wel winter. Dan hoef ik geen ijs' 'Ik bedoel voor je hoofd, je hebt een kleine bobbel.' Oh god, ik zag er niet uit. Ik schud mijn hoofd. Ik ga hier niet zitten met een zak ijs op mijn hoofd. Het is erg venederend. Ik heb mezelf al voor schud gezet, al een aantal keren daar hoeft niet nog een vernedering bij.
Ik bekijk de gitaren de naast de piaono staan. 'Die zijn van Niall.' Ik kijk hem aan. 'De blonde.' 'Ik weet wie Niall is.' Lach ik.
Ik moest nu echt naar huis, mijn moeder belde om te vragen waar ik bleef. Het liefst bleef ik in de studio, terwijl ik hartstikke verlegen was. Het was toch gaaf om met Harry te zijn.
Ik vertelde Harry waar die heen moest om me thuis te brengen.
'Hier is het.' Zeg ik en klik m'n gordel los. 'Het was leuk je te ontmoeten Madeline.' Ik glimlach. 'Vond ik ook.' Ik duw de deur open. 'Uhm, bedankt voor het thuis brengen.' 'Geen dank.' Ik stap de auto uit en gooi de deur dicht. Ik zwaai nog even kort en loop dan mijn tuinpad op.
'Madeline waar was?' Roept mijn moeder bezorgt als ik binnen kom. 'Je gaat het niet geloven, maar ik heb de middag doorgebracht met Harry Styles van One Direction!' Zeg ik glinsterend


- please, help me de top in.
Hoe meer ik schrijf guys.
Jullie hoeven alleen maar op het kudo knopje te drukken!
xxxx

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Ik Kudo altijd xD Hhe (: Het is dan oook een SUper Verhaal! (flower) (Al je verhalen trouwens ;D)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen