“Wil je mijn vriendje zijn?” vroeg Louis zachtjes aan Harry.

Verliefd keek Harry Louis aan, “Ik dacht dat je het nooit zou vragen.”
Louis wachtte geen moment en zoende Harry gelijk weer op zijn lippen, zo verliefd als nu was hij nog nooit geweest...

“Harry, Louis? Zijn jullie thuis?” verbaasd keken de 2 verliefde jongens elkaar aan, wie kon dat zijn?
“Ja? Wie is daar?”
“Oh, Haha, Skye hier! Ik vroeg me af of jullie tijd hadden om me te helpen bij het plukken van wat vruchten buiten de muren van Terra Nova.”
Harry en Louis keken elkaar aan en knikte naar elkaar.
“Ja is goed! We komen eraan.” riep Louis en snel deden ze hun haren goed en trokken ze hun shirts weer recht. Daarna liepen ze naar beneden toe en daar stond Skye al op ze te wachten.

“Skye, waarom moeten we trouwens buiten de muren voor deze vruchten? Kunnen ze niet binnen de muren groeien?” Harry keek Skye vragend aan terwijl ze bezig waren met het plukken van speciale vruchten.
“Deze vruchten groeien alleen op deze hellingen, dus we kunnen ze niet binnen de kolonie kweken helaas, maar ze bezitten een hoog percentage met vitamines waardoor ze voor mensen met een lage weerstand een must zijn. Dus moeten er soms wat mensen gaan plukken en meestal gebeurd dat onder begeleiding van militairen, alleen die waren vandaag allemaal al op andere plaatsen ingedeeld, dus bedacht ik me dat ik 2 sterke mannen zoals jullie wel mee kon nemen.”
“Maar waarom gebeurd het dan normaal gesproken onder begeleiding van militairen?” Louis vroeg het een beetje angstig.
“Nou, we zijn hier niet zo beschermd als binnen de muren, maar wees gerust, in de 5 jaar dat we hier de vruchten al komen plukken is er nog nooit iets gebeurd hoor.”
Louis en Harry keken elkaar angstig aan en ineens was elk geluidje een enge grote dino die ze kwam opeten. Er gebeurde natuurlijk niets en ze gingen met manden vol vruchten terug naar Terra Nova.

“Nou jongens bedankt voor het helpen!” Skye zwaaide de jongens dankbaar uit en Harry en Louis liepen terug naar hun huis. Daar vielen ze zoenend op bed en al snel kwamen ze klaar en vielen ze in elkaars armen in slaap.

Reageer (1)

  • DreamerN

    Dus ze hadden seks ? o.-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen