Foto bij A Week of hell!!!

ik weet het het heeft super lang geduurd!!! sorry:X:X
maar deze is extra lang;);)
Reactions *smeek* *smeek* *hint* *hint*

Agatha sluit de deur achter ze en de mannen komen op mij afgelopen met een grote grijns. Ze zagen eruit als huurmoordenaars. 'goedemorgen dametje ik ben Victor maar jij mag me Vic noemen, en dit is mijn broer Layton.' ik kijk de twee mannen angstig aan. 'w...wa...wat g...gaan j.. j.. jullie m...met m...mij d... d... doen?' (wat gaan jullie met mij doen) stotterde ik. 'doe maar rustig kleine meid we beginnen rustig aan.' zegt Layton en dan geeft hij me een stomp in mijn buik waardoor ik achterover op het matras val. Ik word nog 1 keer geslagen en dan gaan ze weer weg.
Nu een tijd later is het alleen maar erger geworden ik word vaker geslagen en ze komen vaker per dag. Ik kan geen licht zien dus ik weet niet hoelang ik hier nu al ben. Het voelt als een paar jaar maar dat kan niet. De mannen slaan alleen op plaatsen waar andere mensen het niet zouden zien. In mijn buik, op mijn bovenbenen enzo. Ze hebben ook zo'n stroomstoot apparaat die de politie ook heeft.

Jasper POV.

Ik weet niet wat er is maar Eden is al de hele week niet op school. De tweeling zegt dat ze ziek is maar ik geloof dat niet helemaal, ik weet ook niet waarom maar het voelt gewoon niet goed. Ik ben bezorgd over haar, tenminste dat denk ik. Ik kan niet stoppen met aan haar te denken. Ik mis haar aanwezigheid, het vaste punt om naar te staren. Maar ik denk dat het iets te maken heeft met Alice haar uitval tegen de tweeling. 'man waar zit jij met je hoofd?' hoor ik Emmett's bulderende stem. 'bij Eden.' antwoord Edward voor me aangezien hij toch weet dat ik dat iet ga doen. 'hij is bezorgd hij denkt dat ze niet ziek is.' 'aaah is Jazziebazzie verliefd.' zegt Emmett met zijn beste meisjes stem. 'hou je kop.' snauw ik hem toe. 'het is vast niks ze is waarschijnlijk gewoon ziek.' zegt Edward. 'dan had ze wel even gebeld.' 'bel haar dan even.' 'en dan als ze wel gewoon ziek is?' 'dan zeg je dat je belt om te vragen hoe het is.' 'nou vooruit dan maar.' Ik pak mijn mobiel en toets haar nummer in. Na dat de telefoon een paar keer is overgegaan krijg ik de voicemail. 'ze neemt niet op.'

Eden POV

Opeens gaat de deur open. Ik merk het niet eens meer als de kast open word gedaan. Agatha komt binnen. 'denk je dat je nu je lesje heb geleerd?' het was meer een conclusie dan een vraag en daarom antwoord ik er ook niet op. 'dan mag je vandaag weer naar school.' zegt ze heel vriendelijk ik kijk haar aan met een dodelijke blik. 'wat is er? Wil je niet naar school?' ik sta snel op tuurlijk wil ik wel naar school. Voor dat ik de deur doorga houd ze me nog tegen en fluistert in mijn oor: 'nu zat je hier voor een week als je ook maar een woord hier over zegt zit je hier voor de rest van je zielige leventje.' ik knik en loop door de deur. Als Agatha de kastdeur opendoet wordt ik overvallen door het licht. Ik knijp mij ogen stijf dicht. Het doet pijn toch is het heerlijk om het weer te zien. 'nu ontbijt maken en dan linea direct naar school.'zegt Agatha weer op dezelfde toon als normaal. Ik ga naar de keuken en maak ontbijt. Een groot ontbijt. Ik ben zo blij dat ik weer bovengronds ben. Agatha en de tweeling eten uitgebreid van het ontbijt en ik eet een boterham. Als ik klaar ben wacht ik nog even tot de rest ook klaar is. Dan ruim ik de boel op en pak snel mijn tas 'eindelijk weer naar school' ik wist niet dat ik zo blij kon zijn om weer naar school te gaan.

Reageer (1)

  • SuperLouby

    :O:O:O:OO....M....G!!!!!omgxD

    deze story word gewoon leuker en leuker
    het is je vergeven(A)
    maar wel snel verder schrijven héxDxDxD(typing)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen