je wordt wakker endenkt SHIT dit is de laatse dag al weer. je smst daan: ik ga vandaag naar huis lieve schat :( hij smst: ik ook lieverd, ik moet je nog zien kom je zo nog even bij me? je smst terug jaa is goed. je loopt naar daan en belt aan zn broertje doet open. daan is boven hih. je loopt naar boven je ziet dat hij nog in bed licht en weer in slaap is gevallen dus je neemt een aanloop en springt zo boven op hem. hij schrikt wakker ow haha hai lieverd sorry was weer inslaap gevallen maar is geweldig wakker worden met jou bij me hihi. je gleundert hij zegt ik wil je niet kwijt hoor nu we weg moeten. ik jou ook niet hoor zeg je. gellukig wonen jullie dicht bij elkaar als ik thuis ben sms ik je meteen en ik wil morgen meteen naar je toe haha. is helemaal goed zegt je. je zit nog 2 uur bij daan op zn kamer samen liggen en zoenen en praten je voelt je zo goed bij hem maar dan moet je toch echt naar huis julllie nemen afscheit en gaan weg. als je thuis komt krijg je eensms van daan: heb de heel reis aan je gedacht mis je zo:( je smst terug: ik jou ook :( moet je snel weer zien!
VERVOLG: ( samenvatting wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd)
daan en jij zijn nog steeds samen over een maand al 1 jaar! jullie zijn zo gellukig samen jullie zien elkaar vaak en je hebt er ook een hele vriendin groep bij. jullie weten dat jullie voor elkaar bestemt zijn. en zijn voor altijdt gellukig


THE END

Reageer (3)

  • ginadam

    noujaa het is niet erg hoor!!

    1 decennium geleden
  • xkusjeSabine

    ja sorry maar ik heb de laaste tijd gewoon heel weining tijd en dan duurt het zo lang. maar ik maak als ik weer wat meer tijd heb wel een nieuwe die langer is!

    1 decennium geleden
  • ginadam

    soo cute jammer dat je al stopt maarjaaxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen