Om 3 uur in de morgen kwam de laatste huisgenoot binnenlopen Devin had nog niet geslapen dus ging naast Luna liggen aangezien dat het enigste bed was dat nog vrij was. Om 8 uur werden ze gewekt en Luna schrok zich. Devin stelde zich voor en zei dat hij vannacht was aangekomen. Luna vond hem wel grappig maar ging niet meteen klefferig doen.

Jason en Jolie worden steeds verliefder op elkaar en kruipen steeds naar elkaar toe het is wachten tot de eerst kus komt.
POV Jolie

Jason is zo leuk ik ben nu smoorverliefd denk ik maar dat durf ik niet te vertellen. Ik ga even praten met Liltih en Xavier die in de lounge zitten.
"Wat vinden jullie van Jason" vroeg ik. "Jah wat zal ik zeggen het is volgens mij wel jouw type" zei Lilith. "Hallo ik ben een jongen he dus dat moeten jullie maar uitvechten". Xavier liep weg naar buiten. "Oh my god Xavier is leuk" zei Lilith tegen mij. "Vind je dat echt ik kan dat niet geloven hoor. Maar ja dat moet je zelf weten".

POV Juna.

Ik ging bij Ben en Mandy misschien kon ik bij de oudere huisgenoten zitten zodat zij mij aardig gingen vinden en niet zouden nomineren.
"Ik heb een kleindochter en ze heeft broze botten dat betekent dat ze heel vaak iets breekt het kan al door een niesbui komen het is heel zielig en er is geen medicijn voor ik wil het geld gebruiken als ik win voor haar om de ziekenhuiskosten te betalen". Er kwamen tranen bij Mandy haar gezicht.
Ik troostte haar en Ben moest ook huilen ik wist niet dat hij ook emotioneel kon zijn. Nog een verrasing ik weet ineens welk geheim hij heeft.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen