Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Unusual

    O yes, eindelijk komt Zayn bij zinnen! Dat mocht ook wel eens. Hij reageerde steeds wel heel erg overdreven. Vooral met het voorval van Harry, dat hij zo kwaad op hem was. Wat een dramaqueen!
    Ik ben wel blij dat ik weer helemaal blij ben. Het is me ook helemaal niets tegengevallen. Je schrijft nog altijd geweldig. En vanaf nu ga ik mijn best doen om gewoon bij te blijven. Ik moet nu natuurlijk alles gaan volgen. Weten wat Zayn gaat zeggen en hoe het af gaat lopen met Harry. En of ze echt gaan winnen...

    <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    Hihi, natuurlijk begrijp ik dat! Bij mij gaat school ook voor schrijven. Dat vind ik jammer, maar het is gewoon het slimste. Dus nee, ik begrijp het, alhoewel ik het wél jammer vind haha.
    En wat een supermooi stukje, éíndelijk zeg!

    1 decennium geleden
  • Adkins

    Aaah nee nu wil ik het volgende hoofdstuk lezen!

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Is het bij jullie vandaag sinterklaas? hier was dat gister (:
    En weer fantastisch. niet dat ik iets anders had verwacht.
    ik wil weten wat er zo dringend is voor zayn, en wat Mila gaat zeggen. en of ze iets krijgen, en ja, ik wil gewoon alles weten wat er nog komt haha. snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen