Foto bij 22

Ulvida
Je hebt de kaartjes gekocht en staat samen met Sliva aan de kader te wachten tot de boot er is. Een groepje kinderen in voetbalkleren komt aan lopen. In je ooghoeken zie je dat ze bekend voor komen. ‘shit, er zijn bekenden’ zeg je tegen Sliva, ze kijkt meteen op. ‘is het Aliea’ vraagt ze. ‘nee, Raimon’ ‘is dat het team waar je eerst tegen moest voetballen’ vraagt ze. ‘ja maar wat doen hun hier, ze gaan denk ik niet in Okinawa op vakantie’ zeg je. ‘als hun daar heen gaan komt aliea misschien ook’ zegt ze. Je schrikt van wat ze zei, ze kan nog wel gelijk hebben! Het groepje komt dichterbij. Als ze je maar niet zien denk je. Gelukkig is die Kevin er niet meer, toen je nog bij Aliea hoorde, hoorde je dat hij erg was geblesseerd en niet meer mee kon. Gelukkig maar!

Sliva
Je ziet dat Ulvida het er niet gemakkelijk van krijgt nu het groepje in de buurt komt. Nog even en ze zien jullie. Gelukkig komt de boot er aan en stappen jullie snel in. ‘snel achterin’ zeg je tegen haar en je rent naar de achterste plaatsen. Ulvida loopt jou rustig achterna. Je zet je spullen neer om de stoel die voor je staat en in de andere ga je zitten. ‘shit hun gaan ook achterin’ zeg je en Ulvida kijkt meteen om, ‘dan doen ze dat maar’ zegt ze rustig. Ze vindt het dus niet meer erg dat hun er ook zijn.

Ulvida
Je vind het niet erg dat Raimon ook achterin gaat zitten. Ze mogen best tegen je zeggen dat je bij Aliea hoort. Als hun dat denken, denken ze dat maar. Jij weet ten minste dat je niet bij ze hoort. Je dit niet meer een vlucht, eerder een vakantie. Je eerste vakantie zonder Aliea. Normaal was dat altijd kamperen in de Fuji forest, nou dat was leuk, je wist de weg gewoon terug voor als het niet leuk was. Je kijkt uit het raam wat je altijd al wou is een keer surfen dus dat wil je ook doen nu kan het! Je kijkt naar Sliva die nu ook niet meer gespannen is, als ze het was dan. Zij hoeft niet gespannen te zijn, zij kent Raimon niet eens, laat staan Aliea. Nou ja, Aliea kent ze een beetje dan. Je hoort dat Mark het leuk vind op de boot want je kan hem boven de anderen uit horen schreeuwen. Je staat op. ‘ik ga naar het dek van het schip, ga je mee’ vraag je en wacht even op een antwoorden. ‘ja is goed, Raimon maakt een hoop lawaai, je krijgt er gewoon koppijn van’ schreeuwt ze om over de stem van mark uit te komen.

Sliva
Je hoort je zelf nauwelijks, wordt die Mark niet hees ofso? Achja, het maakt toch niet echt uit, want je gaat samen met Ulvida naar het dek van het schip daar zou je het geluid toch niet horen, toch? Veel van Raimon kijken je aan met een blik van wat doe jij hier. Ze zouden het denk ik tegen Ulvida bedoelen want jou kennen ze niet eens. ‘Ulvida, ze hebben het eindelijk door dat wij er ook zijn’ zeg je ‘gezellig’ zegt ze met een geheimzinnige lach. Achter je zie je dat Mark en een vriend je achterna lopen.

Reageer (2)

  • Luckey

    Een stille mark :8
    Gaan we dat ooit nog mee maken???
    Snel verder please :)

    1 decennium geleden
  • LostGirl97

    haha als mark maar eens hees zou worden zou het tenminste stil zijn :P xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen