Ik ga proberen nu 1 keer per dag een hoofdstukje te activeren en dan elke zondag 7 nieuwe hoofdstukje te schrijven, is dat goed mensjes?
Owja nog bedankt voor het lezen van mijn verhaal xoxo
En wil je weten hoe de personages eruitzien ik post de volgende keer plaatjes van ze.
Xoxo

]"are you Harry styles?" vraag ik en tegelijkertijd doe ik snel mijn mond dicht. "yeah the one and only" zegt hij vol trots. Ik ben een grote fan van one direction ook wel directioner genoemdXD. Ik begon een soort van te fangirlen aan de binnenkant maar ik bleef kalm want anders zou hij gelijk weglopen. IK sabrina was gewoon al 10 jaar beste vrienden met DE Harry styles van 1D:O. "are you a directioner than?" vraagt hij. "uhhmm yes!! Why else do i have posters on my wall of u and the other lads!" ik ben nu echt heel erg blij en hij vraagt me of ik met hem mee ga om de anderen te ontmoeten, en dat wil ik maar al te graag. We lopen over het pad naar de andere lads, en ik vraag hem of hij al die tijd aan mij heeft gedacht enzo. Dat had hij en ik natuurlijk ook.


tijdsprong van 5 minuten

We zitten met zijn zessen aan de tafel bij Harry, ze stellen allemaal vragen aan me over de ontmoeting 10 jaar geleden en ik beantwoord ze met plezier. Ik zie dat Harry zich eraan irriteerd en vraag of we samen even naar zijn kamer gaan. "Harry?" vraag ik als we in zijn kamer zijn,"yes what is it" zegt hij. Ik haal diep adem en begin het aan hem te vragen

heet mensjes ik weet wat jullie denken dat ze gaat vragen maar dat ga ik nog niet verklappen:X sorry maar zouden jullie alsjeblieft een kudo willen geven zodat ik voor de eerste keer in de top kom te staan dat zou ik heel erg warderen:D osmaan nog sorry voor zon kort stukje maar ik heb gwn heel weinig tijd enzow dus en moet nog een soort van bijkomen van mijn liefdesverdriet. Het is pas uit met mijn vriendje en ik hield heel veel van hem en toen ging hij vreemd en zijn vriend Jeremy heeft dat tegen mij gezegd en nu vind ik Jeremy nu dus superaardig en hem een beetje leuk:$
Xoxo jullie writer

Reageer (2)

  • WeLoveNiall

    Ik heb geen foto maar hij is wel knap

    1 decennium geleden
  • MOTORMUIS

    Ooh zo zielig van je vriendje!! Maakt niet uit dat je dan ff niet wilt schrijven hoor! Ik begrijp het wel... PS heb je een foto van Jeremy? Is hij knap? ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen