Foto bij Seventy-Six

Ik moest Ariana alle details vertellen, en toen de rest ook wakker werd trok ze me mee naar haar slaapkamer om te helpen met inpakken, en ongemerkt me verder uit te vragen, tegen de middag zouden we teruggaan naar het meer.
Het was voor mij een enorme opluchting dat zij er nu ook van wist, nu kon ik er eindelijk met iemand normaal over praten en viel er een beetje gewicht van mijn schouders af, aan de andere kant kende ik Ariana wel als een flapuit, vooral als ze wat teveel gedronken had en dat was nogal vaak het geval.
Ze vertelde me continu dat ze ontzettend blij voor ons was, dat er eindelijk eens wat gebeurde en dat ze zou wachten met er met de rest over te praten tot ik het aan Liam had verteld.
Er werd een felroze topje naar mijn hoofd gegooid dat ik ving, opvouwde en wegstopte in Ariana's koffer.
'Bijnamen?' vroeg ze terwijl ze vanuit een gehurkte positie naar een kledingstuk onder haar bed graaide. 'Vanalles en nog wat, maar die van hem is vanaf gisteren pandabeer.' 'Schattig.' was haar commentaar. 'Ik moet eerlijk zijn, Zoey, dit had ik niet van je verwacht.' vervolgde ze terwijl ze de t-shirt vanuit het bed uit trok en met veel te veel kracht naar me toe smeet.
'Dat ik die t-shirt zou vangen? Ik ook niet, als ik niet beter wist zou ik denken dat je me omver probeert te gooien.' grinnikte ik. 'Nee, dat niet. Je weet wel, deze hele situatie. Dat je zou vreemdgaan. Dat je een koppel zou vormen met een beroemdheid, en nog wel een die nauw bevriend is met Liam. Ik dacht altijd meer dat jij de braaftse van ons twee was.' zei ze. 'Ik ben tenminste de nuchterste van de twee, dat is ook al iets. Of niet?' grijnsde ik, waarna een van Ariana's ballerina's mijn hoofd op een haar na miste.
'Besef je eigenlijk wat er nu gaat gebeuren?' 'Jij gaat je tweede ballerina ook naar me toe gooien?' 'Je gaat een heleboel aandacht krijgen.' negeerde ze mijn opmerking.
'Aandacht? Hoezo?' 'Jij, lieve zus van me, bent het nichtje van Liam Payne, daddy direction. Je bent al meerdere keren met hem gefotografeerd en het is bekend bij de tabloids dat je zijn nichtje bent, het kan niemand wat schelen maar ze kennen je naam.' 'Ja... Dus? Wat heeft dat ermee te maken?'
'Van het moment dat je voor het eerst met Harry wordt gefotografeerd zal er volop gespeculeerd worden. Wie is Harry's nieuwste verovering? Harry Styles gespot met mysterieuze jongedame. Dan vindt een of andere paparazzo uit dat je Liam's nichtje bent en lekt je naam uit en dan begint het. Haatpagina's van geobsedeerde fans, gênante foto's in de blaadjes, geen privacy meer, altijd moeten letten op alles wat je doet, elke fout die je maakt wordt uitgesmeerd in de boekjes, elk zuur gezicht dat je trekt is een bewijs voor relatieproblemen tussen jou en Harry, iedere andere jongen waarmee je gefotografeerd wordt is een geheime liefde, iedere ring die je draagt een mogelijke verloving en zo kan ik nog wel even doorgaan. En je haat het nu al om gewoon het nichtje van een beroemdheid te zijn, maar het liefje van een celebrity, dat is nog tien keer zo erg.' 'Je overdrijft.' verweet ik haar. 'We lopen al weken rond met een wereldberoemde band en niemand heeft het gemerkt.' 'Oh nee? En Amelia dan? Ze wist zelfs Harry's privénummer. De reden dat zo weinig mensen het hebben opgemerkt is dat we in the middle of nowhere zitten. De enige plekken waar we tot nu toe echt ons gezicht lieten zien was in onze bungalow aan een afgelegen meer in een afgelegen bos in een afgelegen streek en een clubje dat even levendig is als een gemiddelde begrafenis. De jongens hebben waarschijnlijk amper iemand ingelicht over waar ze zitten behalve hun familie. Heb je gemerkt hoe weinig ze hun gsm hebben aangeraakt deze zomer? Dat heeft een reden. Succes ermee, Zoey.'
Ik staarde naar het t-shirt dat ik vasthield en begon ermee te prutsen. Ik haatte het om toe te geven dat er misschien wel eens een pietepeuterig klein kansje kon bestaan dat Ariana gelijk heeft. Ik haatte het om voortdurend gefotografeerd te worden als ik met Liam op stap te gaan, en als die foto's dan in een of ander magazine verschenen ging het enkel over hem en 1D, maar wat als het binnenkort ook over mij ging? Wat als de hele wereld binnenkort de nieuwste updates uit mijn relatie met Harry en mijn persoonlijke leven kon lezen en er zijn mening over geven?

Reageren jullie nog eens? Dan weet ik of ik het goed doe of niet. Suggestie's voor de verhaallijn zijn altijd welkom en kudo's natuurlijk ook! (flower)

Reageer (1)

  • LStyles212

    ze mag haar en harry echt niet opgeven ofsoo, ze zijn zoo perfect samen!!!
    en je schrijft echt super goedd!!
    snellverdahh <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen