Foto bij One Shot 4 ~ Zayn

*Bron (vertaald naar Nederland.)

"The things that you say,
You may think I never hear about hem
But words travels fast
I'm telling you to your face
I'm standing here behind your back."

Zing je, spelend op je gitaar, terwijl je in de camera kijkt die jou aan het opnemen is.
Je haar valt steeds voor je ogen wanneer je naar beneden kijkt om gitaar te spelen en plots stop je, terwijl je op je lip bijt, denkend.
Je hebt de song niet geëindigd, omdat je deze nog niet helemaal hebt geschreven. Je stelt je recht en verwijdert direct de opname, zonder er zelf nog maar naar te kijken. Het was toch een dom idee. Wat denk je nu zelf? Dat een video van jou, al zingend, zou gezien en vooral leuk gevonden worden? Het zou nooit gebeuren.
Je denkt na en zit aan je computer, te kijken naar je Instagram, quizlet, wattpad en facebook. Geen berichten.
Je voelt je alleen en klikt je Twitter aan en checkt de laatste posts op je Timeline. "No one really understands. Will anyone at least act like they do?" Tweet je en gaat dan op Zayn Malik's twitter. Hij had net een foto gepost van zichzelf met een hele leuke hoed. "I want your hat @zaynmalik1D" Tweet je al giechelend, je wist toch dat niemand de tweet zou leren, je had maar enkele followers en niemand bekeek echt jouw twitter.
Je stelt je recht en wilt weggaan, tot een geluid je stopt. Je keert terug naar je computer en kijkt verward. "Not for sale :) haha" staat er in antwoord op je laatste tweet. "I understand and I care." Was Zayn's antwoord op je eerste tweet. Je begint te fangirlen omdat de enige echte Zayn Malik je getweet heeft.
Je stuurt hem en hij antwoord direct terug. Zo blijft het door gaan de hele nacht en na een tijdje vraagt hij je nummer en beginnen jullie te smsen.
Het volgende dat je weet, is dat je op een perfecte date bent, een dinner met kaarslicht, samen met Zayn en binnenin heb je het gevoel dat dit maar het begin was van jullie verhaal.

Reageer (1)

  • Euforia

    Aww I love it (: hha 'not for sale' haha (: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen