Foto bij Gevangen - 198

Veel later dan verwacht, maar alsnog...

Normaal zou ik pas morgen deeltje posten, maar om mn verjaardag moet ik toch trakteren hé

“Geen…”, begon Keylina, maar keek toen verbaasd om. De deur was open, vuurvrouw Jursena stond op trillende benen in de deuropening. “Mam!” Keylina rende naar haar toe. “Wat doe jij hier?” Jursena glimlachte, maar moest zich al snel aan Keylina vastpakken om niet te vallen. Keylina ondersteunde haar en wandelde met haar naar voren. “Lizzie, een stoel!” Meteen rende ik naar een van de stoelen die aan de zijkant van de zaal stonden en zette die waar Keylina en ik net samen stonden. Daarna haastte ik me om de deur te sluiten. Keylina zette Jursena voorzichtig in een stoel.
“Bedankt meisje”, glimlachte die. Ze keek naar mij. “Jij moet Lizzie zijn.”
“Aangenaam mevrouw”, ik maakte een klein buiging.
“Jursena, wat doe je hier? Je hoort in bed te liggen!” Tot mijn verbazing hoorde ik bezorgdheid in Azlaïs stem.
“Nee, Azlaï, je hebt me lang genoeg overal buiten gehouden. Mijn dochter heeft me nodig nu.”
“Je vergist je”, de stem van de vuurheer klonk weer ijskoud. “Ze was me namelijk aan het vertellen dat ik haar vader niet ben. Ga toch verder, prinses.”
“Zoals ik net zei, mijn zus Lizzie heeft me de waarheid verteld. U heeft me geadopteerd, weggehaald bij mijn familie. U heeft mijn hele leven tegen me gelogen.”
“Wel wel, Azulena, blijkbaar heeft die verraadster je inderdaad een paar dingen weten vertellen, heeft ze je op die manier ingepalmd? Het merendeel is echter gelogen, weet je. We hebben je geadopteerd omdat je moeder geen kinderen kon krijgen, maar je was een wees zonder familie. Wij zijn nu je enige echte ouders.” Azlaï schudde zijn hoofd. “Ik had het je moeten vertellen, van een verraadster had ik niet anders kunnen verwachten dan dat ze misbruik zou maken van de situatie en leugens zou verkondigen. Hoewel ik al lang geleden de doodstraf heb ingevoerd voor wie jou er ook maar iets over zou zeggen zonder mijn toestemming. Ik wilde het je vertellen als je twintig werd, maar die zogenaamde zus van je had je gevangen genomen.” Hij grijnsde vals naar mij.
“Lizzie is mijn echte zus en u bent mijn vader niet. U bent een leugenaar, een veel ergere verrader dan zij ooit was. En ik wens niet meer met Azulena aangesproken te worden, mijn naam is Keylina.”

Reageer (4)

  • Aelin98

    gelukkige verjaardag! ( 7maanden geleden)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    JEAY! snel verder?

    1 decennium geleden
  • Catmint

    JAJJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!!!!!!!!!!!! Vertel die grote homo de waarheid!!!

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Gnagnagna ^^
    Go Keylina! =D
    Snelverder! <333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen