Foto bij Eight

Is it over yet?
Can I open my eyes?
Is this as hard as it gets?
Is this what it feels like to really cry?

Cry - Kelly Clarkson
_______________________________________________________________________________________
What do you think? Do you like Harry or do you think he curses to much? O:-)
Enjoy <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • geleninja

    Arme Louise!! Moet moeilijk zijn als je kleine zusje in een kliniek zit en haar zo lang niet ziet!! Ik vons het al moeilijk om mijn beste vriendin te kissen toen zij in een kliniek zat!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Bethel

    Wauw.... Beautiful! And no I don't like Hazz right now, maybe that will change, but for now I don't like him. Although I loved he was so concerned about Louis when he walked in while crying. Hahaha oké dat was mijn beste Engels. ;) Echt het is prachtig geschreven! Harry is alleen te opvliegend en heeft een te grote ego. Voor nu dan toch, misschien dat hij wat meer down to earth wordt tijdens het verhaal. Wat ik eigenlijk wel hoop, omdat hij dan wel heel erg leuk is ;) Liam is echt een schatje. Hoe hij haar probeerde gerust te stellen.. I love that about him. Hij is zo zorgzaam als het maar zijn kan. Als ze naar Harry toe loopt om 'vrienden' te worden, dat vond ik hilarisch! ;) Snel verder? X

    1 decennium geleden
  • FrannieSuggy

    Aaahhwww so cute !!!

    Louis come here

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen