Pff examens --'
#Met aanpassingen van de geweldige bluecarrot :D

Harry Pov:
Ik en Louis negeren elkaar al de hele dag. De andere jongens hebben het wel door dat er een ruzie is tussen mij en Louis. Maar als onze manager
dit gaat horen, zal hij niet blij zijn. Want als dit bij de pers uitlekt komt er een heel drama, dat one direction gaat splitsen enzo, terwijl het totaal niet zo
is, ik en Louis hebben waarschijnlijk gewoon even een down-moment. 'Gaat wel over' denk ik dan.
Nu lig ik depressed in de zetel en kijk tv. Vandaag zijn er geen optredens of fotoshoots of nog van die andere dingen. Het is een echte rustdag.
Gefrustreerd zet ik de tv uit, ik verveel me. Op zo'n momenten zou ik normaal met Louis is gaan squashen, maarja aangezien er ruzie is,zal dat moeilijk gaan. De rest van de jongens zijn op hun kamer behalve Niall die is daarstraks uit het hotel gegaan. Elisabeth die is aan het werk dus die kan ik ook niet storen ook niet storen tenzij... ik krijg zo'n ideetje. Snel spring ik uit de sofa en sluip uit de kamer. Toevallig is Elisabeth op het verdiep waar mijn kamer is. Ik lach naar haar en ze lacht terug. Ze doet een beweging met haar lippen, waarschijnlijk wil ze mij iets duidelijk maken, maar ik ben niet bepaald goed in liplezen. Ze komt mijn richting uit. 'Damn, ze ziet er sexy uit.' denk ik bij mezelf. 'I love you' fluistert ze. 'Too' fluister ik in haar oor.
Ik laat mijn hand naar haar heupen glijden, en kus haar zachtjes op de mond. Ze duwt mijn handen van haar af. Verbaasd kijk ik naar haar.

Elisabeth Pov:
'Harry ik wil wel maar hier niet' zeg ik speels. Snel neem ik hem bij zijn kraag van zijn hemd en trek hem mee in de lift. Zijn ogen fonkelen, hij weet wel wat eraankomt. Hij staat vol ongeduld te wachten tot als we op -1 zijn. Als we op -1 zijn aangekomen trek ik hem mee naar de kleedkamer. Ik doe de deur van de kleedkamer open en er is niemand te bemerken. 'De kust is veilig' fluister ik in zijn oor. Harry pakt me op en duwt me met een harde bonk tegen de deur. 'Slow down, babe' fluister ik speels. Ik voel dat dit weer puur genieten gaat worden. Hij begint me hevig te zoenen en ik open mijn mond. Als snel komt zijn tong mijn mond binnen. Ik probeer ondertussen met mijn handen de knoopjes van zijn hemd los te prutsen, maar het lukt niet echt. Hij schuift nu met zijn beide handen onder mijn blouse en onder mijn bh. Hij voelt zachtjes aan mijn borsten en begint ze te masseren. Er ontsnapt een lichte kreun uit mijn mond. Omdat het een beetje ongemakkelijk is trek ik mijn blouse snel open, nu heb ik alleen nog mijn rokje, slip en bh aan. Harry bekijkt even mijn borsten met een zwoele blik en scheurt dan zijn hemd ook open. Ik glijd met mijn handen over zijn sixpack. Hij grijnst een beetje en trekt lustig mijn rokje naar benenden, ik doe hetzelfde met zijn broek. Hij pakt me op legt mij op de sofa die er in de kleedkamer staat. 'Je bent geweldig' zegt hij. Nu krijg ik een klein lachje op mijn gezicht en begin hem te zoenen in zijn nek. Zachtjes glijd ik met mijn handen verder naar beneden tot zijn boxer, er zit al een bult in. Ik trek voorzichtig zijn boxer uit, en ga weer met mijn handen naar boven en leg ze op zijn wangen en ik kus hem nog eens hevig. Hij trekt met zijn zachte handen mijn slipje uit . Weer ontsnapt er een lichte kreun uit mijn mond, ik kan het gewoon niet bedwingen. Hij staat even recht en bekijkt mijn hele lichaam. 'God, wat ben je mooi' zegt hij. 'Dankje' grijns ik. Snel trek ik hem terug de sofa in en hij fluistert:'Ik wil meer, wees niet bang'Ik hap naar adem als ik voel dat hij in me komt. Hij begint op een zacht tempo op en neer te gaan. Het voelt zo goed, weer begin ik te kreunen. Ik beweeg mee met hem, nu laat Harry ook een kreun vrij. 'Sneller mag ook hoor' fluister ik. Harry gromt zacht en verhoogt het tempo een beetje. Dit voelt heerlijk. Harry begint nu harder te kreunen. Ik woel met mijn handen door zijn beroemde krullen. Nu verhoogt Harry het tempo weer, de sofa is aan het kraken. Ik kan het niet meer houden en er ontsnapt een luide kreet uit me. Nu gaat Harry nog harder tot hij in me klaarkomt en me helemaal vult. Voldaan komt hij naast me liggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen