Foto bij Chapter one.

Ik begin toch maar, misschien dat k dan meer abo's krijg.

I hope u like it.

Glimlachend keek ik naar Harry, mijn Harry. En zachtjes zong ik mee met Little Things. Gosh wat hou ik van dat nummer. Grijzend zag ik Harry naar mij kijken. Gelukkig kon ik gewoon bij een concert zijn zonder haat te krijgen. 'Lauren kom je mee?' ik schrok op uit m'n gedachten. 'Je liet me schrikken' zei ik lachend tegen Eleanor. 'Haha je mag van mij ook wel naar een leeg podium staren hoor, dan ga ik zonder je naar de jongens.' lachte ze.
Glimlachend luisterde ik naar het verhaal van Niall. Hij was altijd zo hyperactief ook al had die net een optreden gegeven van 2 uur, t kon hem allemaal niks schelen. Ik voelde dat iemand mij aan t aanstaren was, en grijzend keek ik naast me, naar mijn aller liefste vriendje Harry. 'Waar denk je aan?' fluisterde hij zachtjes. 'Aan hoeveel ik wel niet van je hou.' Grijnsde ik. 'Awh ik ook van jou liefje!'

- Ochtend -

'Schatje, wordt eens wakker.' Ik glimlachte naar Harry die nog lief zat te slapen. 'Hmm nee laat me nog even slapen.' zei hij zachtjes. 'Okay, dan maar op de harde manier.' En ik sprong boven op hem en begon hem te kietelen. 'Aaaaah fuuuck Lauren niet doen!' Ik begon keihard te lachen. 'Je hebt vandaag dat optreden bij X-factor, je moet er op tijd zijn remember!' 'Ik heb al een ontbijtje voor je gemaakt, hup ga je klaar maken en ik zie je beneden'.

'Heb je zin om mee te gaan naar X-factor?' bedenkelijk staarde ik voor me uit. 'Ach waarom ook niet, ik doe er alles aan om zoveel mogelijk bij mijn lieverd te zijn.' 'We vertrekken over een half uurtje, maak je je even klaar.' vroeg Harry. 'Komt voor mekaar baas!' Ik rende naar boven en kleedde me snel om.

'Wauw! Wat zie je er weer sexy uit!' Grijnsde Harry. 'Dankje wel liefje, nou hup hup. Naar de auto.'

Reageer (3)

  • Lugano

    Aawh snel verderr abo heirooo

    1 decennium geleden
  • Gshelleysgf

    oewwww snel verder hihih

    1 decennium geleden
  • NickiN

    aaahw <3
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen