Foto bij One Shot 6 ~ Liam

Voor ThingsInLife.x

Zuchtend keek ik op naar de leerkracht van Wiskunde, die ons tevergeefs iets probeerde bij te leren, maar echt niemand was aan het opletten.
Harry en Louis waren terug eens aan het klooien achteraan in de hoek en Niall was aan het eten. Zayn die zat maar wat in een spiegel te kijken en dan had je nog het perfecte meidengroepje, ook wel de 'populaire' genoemd, die bezig waren met hun mascara en nagellak.
Dan waren er nog enkele gewoon aan het praten en er waren er een paar die zich afzonderen net zoals ik.
Wat deed ik? Ik was aan het schetsen, wat ik zoal schetste, dat hing er vanaf, maar nu was ik bezig met de mooiste jongen die ik kende. "Wie dan?" hoor ik je denken. Liam Payne, mijn beste vriend, hij heeft de prachtigste ogen in de hele wereld en wanneer hij je iets vraagt en hij zet zijn befaamde puppygezichtje op, kan je hem echt niet weigeren.
"Dag Anne wat teken je?" Verlegen keek ik op en keek ik recht in de bruine puppy ogen van Liam. Snel klapte ik mijn schetsboek toe, deze was privé.
"Mag ik iets niet zien?" Ik knikte verlegen en lachend zette hij zich neer. Ik was al blij dat hij niet doorvroeg achter mijn tekeningen, zoals hij vroeger wel deed.
De bel ging en snel nam ik alles samen, maar het was al te laat. Ik werd al meegetrokken door Liam die erg enthousiast was over het weekend: onze week school zat erop. "Filmpje bij mij thuis?" Vragend keek ik hem aan en al snel knikte hij. "Eerste bij jou thuis?" Voor ik iets kon zeggen, was hij al weg.
Hij stopte met rennen toen hij door had dat ik achter bleef en kwam terug naar me toe. Zacht gleed zijn hand in het mijne en wandelden we verder naar mijn huis.


~~~
I hope it's good?x

Reageer (2)

  • Eowiodith

    aaaahhhhh, waren er maar zulke jongens bij mij op school

    1 decennium geleden
  • ThingsInLife

    Yayy, :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen