Foto bij Epiloog

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Gaena

    ik heb de storie eindelijk helemaal uit, en hij is prachtig! iedere keer weer kreeg ik kippevel en soms moest ik echt huilen :$ ga alstjeblieft door met het schrijven van verhalen, je schrijft geweldig!

    1 decennium geleden
  • WeCaptureIt

    Wow, deze story is zo prachtig, zo mooi. Ik vind dat dit je beste story tot nu toe is. En ik ben er zeker van dat je nog meer, en nog betere story's gaat schrijven.
    Je bent gewoon zo'n goede schrijfster, later ga ik je naam op de boeken in de boekenwinkel zien staan, en dan kan ik zeggen: 'Die persoon, dat is een van mijn beste vriendinnen!'
    Ik wil niet dat deze story gedaan is. Wat moet ik nu doen? Ik weet wat jij gaat doen. Nog meer story's schrijven , want je bent gewon fantastisch!

    1 decennium geleden
  • katl1

    Prachtig (flower)

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    Serieus, ik zit hier te shaken, zoo raar. Maarten leeft nog gewoon, dat meisje, zo lief. Die laatste paar zinnen, die laatste alinea. Gewoon dit hoofdstuk. het is redelijk goed gekomen met Maarten. Maarten en David, het verkeerd gebeurde voorval. Maarten die dus nog leeft! Dario leeft ook nog! Noel is niet boos of iets. Dat dochtertje, zo supercute! En gewoon dit hele verhaal, de schrijfster, 1 ding die ik nu (en al eerder) zei en iets wat jij nooit mag vergeten, iets was je moet nakomen: 'Stuur alsjeblieft dit verhaal naar een uitgever. Dit is zo supermooi.'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen