Foto bij - Nawoord

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Semantiek

    Before I die, wilde ik dit verhaal nog een keer lezen. Niet dat mijn dagen geteld zijn, ik precies weet wanneer ik doodga en daarom snel dit verhaal heb gelezen. My gosh, Bes - mag ik je zo noemen of moet ik u zeggen? -, dit verhaal is zo perfect! Ik zal maar niks vertellen over de eventuele schrijffoutkes die her en der stonden, want dit mooie verhaal maakt dat allemaal goed!
    Belle en Maarten waren/zijn zó lief en gek genoeg had ik precies hetzelfde als foen ik dit verhaal voor de eerste keer las, namelijk dat ik team Noël begon te worden. Maar toen kwam Maartens moeke en toen zat 'ie daar en wauw. Dit verhaal is gewoon super. Houd je van me en wil je alsjeblieft dit verhaal herschrijven en naar een uitgever sturen?
    Wauw.

    9 jaar geleden
  • Walkure

    Ik lees niet vaak verhalen over onbekende personen, maar ik ben meer dan blij dat ik deze ben tegengekomen. Je verhaal was echt prachtig en een genot om te lezen (:

    1 decennium geleden
  • ThornOfRose

    I love this story!
    het was prachtig ik moest het gewoon in 1 keer uitlezen en ik ga nu ook zeker je andere verhalen lezen!
    je moet dit verhaal eigenlijk naar een uitgever sturen, ik vind dat iedereen het moet lezen.

    1 decennium geleden
  • WeCaptureIt

    Het was een fantastisch verhaal. Oorlogsbrieven: dat heb ik gelezen. Je schreef toen al fantastisch, maar ik merk echt dat je nog beter geworden bent.
    En je volgend verhaal ga ik zeker en vast lezen. Hopelijk begin je er snel aan.

    1 decennium geleden
  • katl1

    Het was werkelijk een prachtig verhaal, ik ga het zeker weten nog eens opnieuw lezen, en waarschijnlijk nog een kijkje nemen bij je andere verhalen ook. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen