Paris opstaan roept haar moeder.
Paris: pfff ik heb dus vandaag zon dag dat ik totaal geen zin heb in school, ohh wacht dat heb ik altijd. Waarom begint school nou niet om 11:00 en wel om 8;30, kom op paris niet zo piekeren dacht ik bij mezelf ik verspeel er alleen maar tijd.
Ik pakde mn iphone om even mn timeline op twitter te cheken maar het ging alleen maar over wakker, geen zin in school, vandaag 3-5 en dat soort dingen.
Ik besloot om op te staan deed alles wat ik moest doen en ging naar school eigenlijk vondt ik school alleen maar leuk omdat mn beste vrienden kan zien en een leuk jongen die een stuk ouder dan mij maar ja hahahah.

School:
Ik zie mn vrienden lena en ella al buiten staan ik parkeer mn mini cooper ergens snel en vloog naar mn ella en lena we waren altijd grappig ik fantaseerde altijd over voetbal en voetbalspelers en zij altijd over one direction.
Ik was best een mooi meisje mooi lang blond haar, prachtige vorm, mooi gezicht en een normaal lengte vonden ook de meeste maar ik leek dus totaal niet op mn ouders en broers en zusjes wat ik wel heel vreemd vond.
Lena: heej paris kijk daar is Jim ik keek om en staarde even in z'n prachtige ogen hij keek me even aan en ik keek toen weer geschrokken om lena zei: gekkie dit is je kans de jongen van je leven ga naar hem toe en zeg wat je van hem vindt straks is het te laat.
Ik: maar ik durf niet ik weet zeker dat ik een harde IK VIND JE NIET LEUK tegn mn gezicht zou krijgen.
Lena & ella zeiden allebei : gek je bent prachtig daar droomt ieder jongen op deze wereld van jij bent het perfecte meisje wat een jongen maar kan wensen schat zei lena.
Ik: thanx maaf ik ben bang dat ik het uitstel met toegeven aan jim dat ik hem leuk vind.
Ik ging naar m'n lokaal en we hadden frans, daar zat ik altijd alleen frans ging goed daarna volgde engels en daarna spaans bij spaans zat ik met ella, toen ik oppeens werd geroepen in de les om een gesprek te voeren met een vrouw in een heel net pak, ik wist totaal niet waarom maar jah ze zeiden dat het belangrijk was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen