Foto bij 49.

BigFatLiar: Sorry dat ik bij het vorige hfje niet op je gereageerd had! Het moest allemaal een beetje snel dus het ging niet en daarom doe ik het nu!
Och germ!!! ik hoop dat je pc snel gemaakt word! gelukkig kun je op school op een computer (:

Veel lees plezier!
X.

Na alle flesjes die ze hadden permanent gemaakt te hebben vroeg ik om de groene en die kreeg ik. ‘Mogen wij weten op wie je het gaat uit testen?’ ‘Op Pansy’ glimlachte ik duivels. ‘Wanneer?’ grijnsden ze. ‘Volgende week ergens’ ‘Het wordt een uur na het wassen groen trouwens’ ‘Oké, maar ik zie jullie wel weer goed?’ ze knikten. Ik stond op en liep naar Harry, Ron en Hermione. ‘Hey guys’ ze schrokken op en keken om. ‘Rose!’ riepen ze in koor. ‘Zo heet ik ja’ grinnikte ik. ‘Ga zitten we moeten je wat vertellen’ zei Harry terwijl hij me naast Hermione op de bank duwde. ‘Nou vertel’ ‘We hebben hem gevonden’ zei Hermione die opgewonden het woord nam. ‘Wie is hem?’ vroeg ik verward. ‘Nicolas Flamel!’ ‘Waar?’ ‘Dankzij een chocokikken plaatje! We vonden hem in een boek’ en Harry wees op een boek dat naast Hermione op de bank lag. ‘Flamel is de enige echte maker van de philosopher’s Stone!’ zei Hermione dramatisch. ‘Maar natuurlijk!’ ‘Wij denken ook dat die hond die steen bewaakt en dat Snape hem probeert te stelen’ Zei Ron. ‘Waarom Snape?! Snape kan het niet zijn’ siste ik boos. ‘En waarom kan Snape het niet zijn?’ vroeg Harry. ‘Omdat hij het al veel eerder had kunnen doen en ik iemand anders verdenk’ ‘Wie dan al ik vragen mag?’ ‘Quirrell’ ‘Quirrell?’ ‘Ja ik heb geen goed gevoel bij hem en mijn litteken gaat altijd tintelen als ik naar zijn achterhoofd kijk en hij doet veel te schijnheilig’ ‘Quirrell kan het niet zijn, Snape is het’ zei Harry beslist. Ik zuchtte ‘Best als jullie zo graag Snape willen verdenken, maar ik blijf erbij dat het Quirrel is’ ik stond op en zei ‘Ik ga naar bed’ ‘Ik ga met je mee’ en Hermione stond ook op en liep met me mee. Boven was Lavender nog bezig met haar haren uit spoelen. Ik trok mijn pyjama aan, poetste mijn tanden en ging in bed liggen.
De volgende ochtend bij verweer tegen de zwarte kunsten, zat ik naast Hermione aantekeningen te maken over de verschillende behandelingen voor weerwolf beten. ‘Ik ga wel spelen’ zei Harry tegen ons. ‘Als ik het niet doe denken de Slytherins nog dat ik bang ben voor Snape. En ik zal ze iets laten zien, als we winnen vegen we die zelfvoldane grijnzen van hun smoel’ ‘Als we jou maar niet hoeven op te vegen’ zei Hermione. ‘Zo mag ik het horen’ grijnsde ik en Harry grijnsde terug.
Het werd zondag en ik moest weer naar Slytherin. Het was 7 uur 's avonds en ik liep met mijn tas de meisjes slaapzaal van Gryffindor uit. ‘Wat ga je doen?’ vroeg Harry verbaasd. ‘Naar Slytherin’ antwoordde ik. ‘Oh ja helemaal vergeten’ zei hij somber. ‘Aah kop op Harry. Jullie moeten me wel alles vertellen als ik weer terug ben hea?’ ‘Ja’ zeiden ze in koor. Ik gaf Hermione een knuffel, Harry een kus op zijn wang en Ron een hand. Ik zei Fred en George nog snel even gedag en bedankte ze nog een keer voor het drankje en liep de common room uit. Bij de ingang van de common room van Slytherin mompelde ik ‘Slangenkop’ ze muur schoof opzij en ik stapte naar binnen.

Reageer (2)

  • Marly2801

    haha, pansy met groen haar, ik zie het al voor me!
    snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • BigFatLiar

    haha maakt niet uit dat je niet gereageerd had hoor :)
    supstukje weer ik wil wel weten hoe het met pansy afloopt :)

    xxx -BigFatLiar

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen