Foto bij OO5

Helleeu nieuwe lezertjes! Dank jullie wel voor jullie abo! <3

Serieus, gisteren had ik nog 16 abo's ofzo maar door mijn quiz en een shoutout van mijn vriendin Ilse in haar story heb ik er nu gewoon 36! ;O
Echt niet normaal, echt supererg bedankt!
En omdat Ilse mij zo goed geholpen heeft, wat ik echt heel lief van haar vind, krijgt ze ook even een shoutout, ookal heeft ze die al in een ander hoofdstukje hihi, KLIK!

Ik had vanochtend echt een heel goed idee: Ik wilde 's ochtends een nieuw hoofdstuk schrijven en die activeren, zodat ik er dan 's avonds ook nog één kon doen, maar op de één of andere manier deed mijn toetsenbord het vandaag de hele dag niet, echt heel raar. Maar daarom kon ik dus alleen het hoofdstuk dat ik voor vanochtend wilde activeren schrijven, sorry ;(

Ik weet nog niet zeker of ik deze week nog een stukje kan posten, want ik heb het ongeloofelijk druk met school. Ik heb serieus al zo'n 4 weken non-stop bijna iedere dag wel een toets, niet leuk. En dat gaat voorlopig nog ongeveer 2 weken door.... Dus ik hoop dat jullie tot volgend weekend kunnen wachten, want dan ga ik gewoon tijd maken om een hoofdstuk te schrijven! Heeeeeeel misschien kan ik in deze week nog wel een keertje tijd krijgen om wat te schrijven, maar ik kan niets beloven!

Een kudo of een reactie is altijd welkom! <3


Enjoy! <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Payno

    (H)
    snel veder!
    x

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Ik vind haar karakter geweldig haha!
    X

    1 decennium geleden
  • LoveStylesx

    Haha dit verhaal is geniaal! Egt gewoon te grappig!
    Snelverderr! (H)
    (Sorry korte reactie maar moet naar bed van mn ma xd)

    1 decennium geleden
  • Ichwillliebe

    haha snel verder hoor

    1 decennium geleden
  • LostGirl97

    nice haha leuk toch andermans vriendje pesten xD

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen