Foto bij O31

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (24)

  • xSwaggyJerry

    Hhahha jaa het 'paris' gedeelte snap k maar het fucked up gedeelte... BEGRIJP IK EIG OOWK! XD hihi hij rijdt op zijn paardje oh zo snel..(je weetwel van sinterklaas maar dan doordenkend, sint i eig best wel n pedo weetje, de zak van sinterklaas, sinterklaas, sinterklaas.. Hihi) xx

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Hm, Parijs lijkt me gewéldig om er Kerst te vieren ;3
    Maar de titel klinkt niet echt beloven, ggh.

    1 decennium geleden
  • Amor8

    Oeeww, dit doet me denken aan de titel van dit verhaal.. Parijs wordt zeker een grote mislukking? ;(

    1 decennium geleden
  • HORANHORAN

    Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhh omg ik hou van dit verhaal (nerd)
    snel verdeerr girlll !!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xDoresMalik

    O help, het 'Paris' deel van de titel is nu inderdaad duidelijk, ja haha. Maar ik wordt heel erg bang van het 'fucked up' deel, als je weet wat ik bedoel. Heel erg bang. Whattheheck gaat daar gebeuren, ik kan niet tegen drama, dus bereid je voor; ik ga mijn frustratie en enthousiastheid eruit gooien in reacties. Want ja, mijn handelsmerk van reacties is; veel, lang, onzin, en vol met Ed Sheeran quotes, uit zijn liedjes die ik net aan het luisteren ben. Ben je een Sheeran fan? Ik wel, en ik ben godverdomme nogsteeds chagrijnig dat ik niet bij zijn concert was. Maar okee, hij is genius, luister dit, it's freaking amazing. En ja, dit kan je onder je schoolwerk luisteren, -okee eigenlijk niet het leidt heel erg af, maar nevermind. Ik maak nu ook Grieks en het gaat prima.- het helpt heel erg. Luister en leer.

    http://www.youtube.com/watch?v=DV0TJZ7Kp40

    En ik ben te lui om er een leuke link van te maken, het spijt me, maar ik moet nu gaan, even cadeautjes kopen voor morgen, want ik moet een of ander sinterklaasspel doen op school en ik heb nog niks gekocht -oeps-

    IN IEDER GEVAL; je verhaal is freaking amazing, en ik heb niet veel gereageerd want mijn schoolwerk is killing me, echt serieus mijn school is gestoord. We krijgen veel te veel werk, alleen nu neit omdat het morgen sinterklaas is. Volgende week reageer ik wss ook weer niet want ik heb 8 toetsen, en, nog megaveel huiswerk daar bovenop dus ja. Sorry! Really love it, en please, hou rekening met de tere zieltjes zoals die van mij en maak het drama niet te dramatisch. Of juist wel, maar het móet in ieder geval gewoon goed komen want anders dan kan ik er niet mee leven. 'Kay?

    Byelove!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen