Dit hoofdstuk is geschreven uit een ander perspectief.
Maar wel hetzelfde meisje, zo ongeveer dan..
Het is een beetje ingewikkeld maar blijf alsjeblieft door lezen! <3

written by: xlemelanie

Met mijn handen diep in mijn zakken gestopt, slenter ik door de straten van Cannes. Ik ben op weg, naar het huis van mijn oma, ik zou haar gaan helpen met opruimen. Niet dat ik er veel zin in heb. Ik zou wel wat beters kunnen doen, zoals shoppen of gewoon afspreken met mijn vriendinnen.
In de verte komt het huis van mijn oma in mijn zicht, een oud herenhuis, waar ze al woont sinds ik me kan herinneren. Ik versnel mijn pas een beetje, en sta al snel voor de hoge deur van mijn oma. Ik druk op de bel, en hoor de bel door het huis galmen. De deur gaat open en mijn oma verschijnt in de deuropening.
'Madison, wat leuk dat je er bent, kom snel binnen! Wil je wat drinken?' zegt mijn oma vrolijk.
Ik stap het huis binnen en loop door naar de woonkamer. Ik laat mezelf op de bank ploffen. 'Graag oma!' mompel ik op de vraag van mijn oma.
Alsof ze mijn gedachtes kan lezen, komt ze binnen gelopen met een dienblad, met twee glazen dampende thee. Ze geeft me een mok aan en dankbaar sla ik mijn handen om de mok heen.
'Wat wil je dan dat ik moet doen?' vraag ik een beetje geïrriteerd.
'Nou, de zolder moet opgeruimd worden, maar ik wil niet dat je iets meeneemt hoor, heeft allemaal bijzondere waarde voor mij!' Zegt mijn oma, en ik rol met mijn ogen.
Ik zet mijn mok, zonder er ook maar één druppel er van gedronken te hebben, terug op de tafel en loop richting de trap.
'Nou, dan ben ik opruimen!' roep ik naar mijn oma en ren de trap op naar de zolder.
'Doe je schoenen wel uit oké?' roept mijn oma me nog achterna.
Ik spring de laatste treden op en trap mijn schoenen uit. Ik schakel het licht aan en draai een rondje, om de zolder rond te kijken.
'Wauw, wat een spullen!' mompel ik zachtjes. Ik begin wat spullen te verplaatsen en stop wat spullen in de lege dozen. Na een uurtje opruimen, plof ik uitgeput op de grond neer en kijk ik goedkeurend naar mijn werk tot nu toe. Ik spring op als ik in mijn ooghoek iets zie glinsteren. Ik loop erheen en steek mijn hand uit dat het glinsterende object. Ik veeg langzaam wat stof ervan af, en ik zie mezelf verschijnen.

Reageer (4)

  • aquafresh

    nice heel leuk
    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    oehh, snel verder!(H)

    1 decennium geleden
  • Magnus

    Nice!!!!!!
    Het is leuk, ook leuk geschreven!!!(H)(H)(H)
    Snel verder!!!!!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Maboroshi

    Nice, nice!
    Snel verder! :3

    x

    Sasuko

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen