Foto bij Three || Christmas Love || Twilight Love

Haii sweeties! <'3

Rose Isabella Down


Vandaag was het in één woord; Geweldig. Ik had dus blijkbaar bijna al mijn lessen met Emmett, ik had er slechts drie alleen van de zes. Dus de helft, ik had er twee met Alice, Emmett's zusje, en één zonder een van de Cullen familie. Oh, ja. Dat was ook nog één ding. Ik had de rest van de Cullens ontmoet, en iedereen in de kantine staarde me aan. Op een gegeven moment werd ik zo geïriteerd dat ik mijn broodkorst naar iemand had gegooid die me erg vaag en de hele tijd aankeek. De jongen had me verontwaardigd aangekeken terwijl Emmett en ik haast op de grond lagen. Rosalie - Emmett's vriendin - had ook verontwaardigd gekeken maar werd daarna door Emmett afgelebberd - ieuw - en leek daar tevreden mee te zijn. Jasper en Alice waren ook een 'koppel'. Jasper keek de hele tijd verbaasd, opgelucht en een beetje... Kwaad? Aan. Waar ik bang van werd. Edward hád een relatie met een of andere Isabella Swan gehad, maar die bleek het alleen te doen voor 'jeweetwelwat' wat Edward dus overduidelijk niet wou. Tenminste, niet voor het huwelijk. Hij bleef de hele tijd voor zich uitstaren, en toen ik mijn broodje in zijn haar had gedrukt keek hij me woest aan. Ja, ik was in een melige bui. Emmett was volgens mij halfdood nu omdat hij niet kon stoppen met lachen. Ik grinnikte om mijn flashback gedachte en parkeerde mijn auto voor het huis heen. Ik schrok op van een brullend geluid, en draaide me om. Een bakbeest van een auto kwam deze kant opgereden, met achter het stuur een meisje. Emmett had me haar onopvallend aangewezen in de kantine, waarop ik kon opmaken dat het Isabella Swan was. Ze had een woeste uitdrukking op haar gezicht, en reed recht op me af. Ik keek haar geschrokken aan en rende weg, terwijl ik half uitgleed. Was dat wijf gestoord of zo?! Wat had ik ooit gedaan?! Zonder problemen maakte ze een bocht, en reed met zo'n 80 km/h op me af. Echt, ze moest eens naar een psychiater gaan of zo. Ik rende een stuk verder, over de weg heen terwijl ze me haast aanreed. Ik besloot af te slaan, maar had niet door dat ze al achter me was met haar truck. Dus toen ik opzij ging, knalde ik met volle snelheid tegen de voorkant van haar auto aan, waarna ze met een triomfantelijk gezicht keihard remde en ik achteruit vloog. Ze was echt, maar dan ook echt geestelijk gestoord. Ik knalde met volle snelheid op de grond, waarna ik nog een stuk doorgleed en uiteindelijk midden op de weg lag. Ik voelde iets warms langs mijn arm lopen, en krabbelde pijnlijk overeind. Isabella was klaarblijkelijk uit haar auto gestapt, en keek mij kwaad aan.
"Blijf van mijn Eddie af!" kraste ze, terwijl ze naar me uithaalde. Ik voelde haar nagels langs mijn wang krassen en hapte geschrokken naar adem. Mijn hoofd bonkte ontzettend van de klap, en het verbaasde me dat ik niet gelijk dood was. Nu begon ik ook wel zwarte vlekjes te zien, en ik probeerde rustig te ademen. Ik voelde een voet met hoge snelheid in mijn maag komen, waarna ik dubbel klapte en op mijn knieën viel.
"Je moet wegblijven bij de Cullens" siste ze, voordat ze een trap in mijn zij verkocht. Ik maakte een piepend geluidje, waarna ze me op mijn rug tegen de grond duwde. Het sneeuwde nog steeds, en het was ijskoud.
"Ik hoop dat je doodvriest" siste ze kwaad. Ik had maar één dag met de Cullens gepraat, en dat was al zo'n groot probleem voor haar?! Ik dacht juist dat ze aardig was, ondanks dat ze Edward pijn had gedaan. Niet dus.
"Ik help je wel even" lachte ze vals, waarna ik haar aan mijn jas voelde trekken. Ze trok ook de muts van mijn hoofd af en gooide mijn handschoenen ergens heen. Ze gooide ook mijn schoenen ergens heen en keek me zelfvoldaan aan, waarna ze me richting het bos sleepte. Het ging nogal moeizaam voor haar, ontdekte ik. Uiteindelijk had ze me in het bos gekregen, terwijl ik kermde van de pijn. Ze verkocht mee een trap tegen mijn slaap aan, en de vlekken kwamen weer terug, met hoge hoeveelheden. En snel ook. Op een gegeven moment verloor ik mijn zicht, en mijn gehoor. Ik voelde niks meer, zélfs de pijn niet. Hoe kon een meisje dat er zo aardig uitzag, zoveel problemen maken?

Oehw, gelijk al drama xD

Reageer (3)

  • Merchantson

    ^^ I Like bitchy Bella too! go Rose! :)

    1 decennium geleden
  • Chantilly

    What the hell heb je met Bella gedaan?

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!! Wat is Bella gemeen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen