Foto bij OO8.

Ik hoorde de deurbel gaan maar niks in me zei dat ik moest opstaan. Ik hoorde de stem van Harry telkens maar in mijn hoofd. De deurbel ging nog een keer ik besloot toch maar om open te doen. Ik slofte naar de deur een deed met een emotie loos gezicht de deur open. Vrolijke stapte Vanessa binnen. 'Hee hoi.' Ik liep achter haar aan naar de woonkamer. 'Wat hoorde ik nou? Harry Styles? Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?' Ik schudde mijn hoofd. 'Ik wil het er niet over hebben Vanes.' 'Oei, hij kan niet zoenen he?' 'Hou er is een keer over op. Het gaat niet alleen over zoenen. Er is zoveel meer in het leven. Je moet eens een keer kappen om het altijd over het zelfde onderwerp te hebben, ik ben er klaar mee.' Schreeuw ik boos naar haar. Ze keek me geschrokken aan. Waarschijnlijk omdat ze me zo helemaal niet kent. Ik ben nog nooit tegen haar uitgevallen. Dat zal haar blik verklaren. 'Ik weet niet of hij kan zoenen. Probeer het zelf. Je duwt toch bij elke jongen je tong naar binnen. Nou Harry doet dat ook. Gelukkige jij. En nu opdonderen Vanessa!' Schreeuw ik alweer naar haar. 'Mad, doe is rustig.' 'Niks rustig Vanessa, ik ben er klaar mee om altijd maar een beetje met je mee te praten. Jongens intresseren me niks. Jammer he. Misschien moet je een nieuwe beste vriendin zoeken. Want met mij kan je nu niet meer over straat. Dan gaat je status weg.' 'Zo ken ik je niet Madeline. Bel me maar weer als je weer normaal kan doen.' Zegt ze en verlaat dan mijn huis.
Waar ben ik in godsnaam mee bezig. Waarom doe ik nou zo tegen Vanessa. Waarom word ik zo snel boos? Ik laat me voor de zoveelste keer zuchtend op de bank vallen. Harry maakt mij zo ontzettend in de war. Ik wilde Vanessa bellen om sorry te zeggen. Maar ergens vond ik het goed wat ik had gedaan. Vanessa heeft altijd al de leiding gehad, of hoe je het noemen wilt. Nu weet ze tenminste wat ik ervan vind. Zij weet ook niet dat ik nog nooit heb gezoend. En dat hoeft ze ook niet te weten. Ik ben altijd al verlegen geweest tegenover jongens. Ik heb wel eens gedacht, hee dat is een leuke jongen. Maar met nog geen één jongen is het echt iets geworden. Misschien vind ik Harry wel echt leuk en gedraag ik me daarom zo raar. Ik vind Harry Styles leuk? Nee dat kan niet. Daar ben ik nog niet klaar voor.
Ik sta op, ik was van plan om een koude douche te nemen. Gewoon om even af te koelen.

Ik was klaar met douchen en liep in mijn trainingspak en mijn natte haren in een knot naar beneden. Ik opende de gangdeur en deed hem van schrik meteen weer dicht. Harry Styles zat in mijn woonkamer. Wat moest hij nou weer. Ik bekeek mezelf kort even in de spiegel. Ik zag er niet uit. Ik rende snel naar boven en borstelde mijn haren en kwam toen weer naar beneden. Het liefst had ik me ook nog even omgekleed maar daar had ik geen tijd voor. Mijn ouders zouden Harry helemaal gaan uithoren.
Ik deed de deur van de gang open en zag Harry me glimlachend aankijken. 'Je bent nog steeds mooi, hoor.' Fluisterd hij zodat alleen ik het kan horen. 'Wat kom je doen Harry?' 'Ik zei toch dat ik terug kwam?'

Ik zag dat iemand vroeg waarom ik opeens 'Madison' had neer gezet.
Het meisje die ik gebruik voor dit verhaal, de foto's. Dat meisje heet Madison.
Ik maakte hierdoor een fout. Ik heb het meteen veranderd.
Dankje dat je het even zei!
&& Wat vinden jullie er tot nu toe van??

Reageer (8)

  • ThisIsLove

    GEWELDIG!! Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • xlovekatex

    love it!! snel verder! XXX love your story.

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Ouuuuhnnn Snel verder Xx <3

    1 decennium geleden
  • MeikeA

    Love it snel verder xo

    1 decennium geleden
  • freakdirection

    PLEEAAASSSEE SNEEL VEERRDDEEERRR!!??? Ik weet dat ik moet wachten maar met dit verhaal is het bijna niet mogelijk! Ik geef een kudo als je je belooft dat je zometeen nog een hoofdstuk gaat plaatsen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen