Foto bij One Shot 7 ~ Harry

Voor SabieHoran

Ik keek glimlachend op naar Harry die geïnteresseerd met tranen in zijn ogen naar 'The Notebook' zat te kijken, ik lag in zijn armen en mijn hoofd lag op zijn borstkas. Stiekem droomde ik er van dat wij meer zouden worden dan gewoon dit hele beste vrienden gedoe, maar ik zat echt vast in de friendzone.
De film was gedaan en Harry zuchtte opgelucht, glimlachend keek ik hem aan en beschaamd veegde hij de tranen weg uit zijn ooghoeken. Eén traan gleed nog over zijn wang en met mijn duim veegde ik deze voorzichtig weg, de aanraking van mijn vinger tegen zijn warme, zachte huid, gaf me een aangename tinteling.
"Sabine, ik moet je iets vertellen." Ik keek hem vragend aan, hij had zo serieus geklonken, iets wat ik niet van hem gewoon was. "Zeg maar." "Ik ben verliefd op een meisje, maar ik weet niet hoe het haar te zeggen, ik ben bang dat onze vriendschap gaat verpest zijn." Ik voelde een steek door mijn hart gaan en ik slikte. "Haar gewoon vertellen, of nee kus haar, ze zou dom moeten zijn als ze je zou afwijzen." Ik voelde me zacht rood kleuren toen ik door had wat ik had gezegd. "Gewoon kussen zeg je?" Ik knikte en ineens voelde ik dat hij me zacht omhoog duwde, zijn gezicht kwam dichter en zacht raakten ons lippen elkaar aan, ik schrok even. "Sorry Sabine, sorry." "Fool, kiss me again." Ik drukte mijn lippen terug op de zijne en ik voelde zijn hand onder mijn kleedje glijden, direct zette ik me iets rechter en kuste hem heviger. De kus hing al snel over in een passievolle tongkus en mijn kleedje vloog door de kamer tot ergens in een hoekje op de grond, zijn t-shirt en broek lagen er al snel bij en ik voelde zijn vingers spelen met mijn bh-bandje.
Al snel prutste ik aan zijn boxer en mijn bh en onderbroek werden al uitgedaan. Zacht omklemde ik zijn 'trots' en ik hoorde hem gefrustreerd kreunen, even voelde ik me machtig tot ik zijn vinger bij me naar binnen voelde gaan. Het kreunen werd harder en harder tot ik het niet meer kon houden, ik duwde zijn hand weg en ging al snel over hem zitten. Zijn 'trots' gleed bij mij naar binnen en en de kreunen die onze monden verlieten snoerden we af door onze lippen op elkaar te leggen..

~~~
Ik hoop dat het goed is, is mijn eerste keer dat ik 16+ schrijf.

Reageer (2)

  • Euforia

    Die foto bovenaan, ik blijf er naar kijk omg.
    Ik had m al eerder gezien, maar oh god precious cupcake.
    En het is goed geschreven, no need to be ashamed x

    1 decennium geleden
  • SabieHoran

    Super dankjeeeeee!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen