Foto bij One Shot 8 ~ Harry

Voor Smexy

"Harry! Kom, de fans zijn er al!" Ik stelde me recht en volgde Liam naar de grote zaal waar de Meet&Greet zou doorgaan, dit was iets wat ik het liefste deed, zo kwamen we eens echt in contact met de fans, de personen waardoor we dit allemaal hebben verwezenlijkt, zonder hun zouden we niet zijn wie we zijn, zonder hun had ik de haat allemaal niet overleeft.
Ik liep de zaal binnen en ik wist dat Paul had gezegd dat het vandaag heel exclusief was en er niet veel volk zou zijn, maar toen ik maar een dertigtal meisjes zag staan, verschoot ik toch wel even. Ze waren maar met dertig waardoor het ook redelijk stil was en ik vond het heel aangenaam, anders werden we doof gegild.
Ineens zag ik haar staan, ze was als enigste niet aan het gillen en ze keek recht naar mij, toen ze doorhad dat ik terug keek, draaide ze verlegen haar hoofd weg.
Paul zei dat we mochten rondlopen tussen hun, het was vandaag zonder echte signeersessie omdat ze met zo weinig waren en we makkelijk zo een handtekening konden geven, direct liep ik naar het meisje toe, die me daarjuist zo had opgevallen.
"Hello babe." Ze keek me aan en een zwakke glimlach speelde om haar lippen. "Harry, Harry Styles." "Ja, dat is mijn naam. Welke prachtige naam, hoort bij deze prachtige dame?" Verlegen keek ze naar de grond en ik hoorde haar mompelen, zacht neem ik haar kin vast zo dat ze me wel moest aankijken. "Herhaal eens?" "Mirthe." "Mirthe, Mirthe.." Ik liet de naam in mijn mond ronddraaien, het was totaal niet engels, maar daar verschoot ik niet meer van.
Na een een uur met Mirthe en de andere fans, waar me de namen al van waren ontgaan, ging ik terug naar de kleedkamers samen met de andere jongens. "Harry Styles, wat is er aan de hand?" Ik keek vragend naar mijn beste vriend, Zayn. "Hoe bedoel je?" "Dat ene meisje dat je meer dan de helft van de meet&greet mee gepraat hebt?" Ik zucht tevreden wanneer ik terug denk aan Mirthe. "Ze is prachtig Zayn, ze viel me op van wanneer we binnenging, ik geloofde niet in liefde op het eerste zicht, maar dit kon er denk ik wel aan voldoen." "Meen je dat?" Ik keek achter me en zag Mirthe staan. "Hoe, hoe kom je hier?" "Louis nam me mee." Louis, keek me grijnzend aan. "Ik had de liefde tussen jullie zien hangen en ik wist gewoon dat je geen stappen zelf zou ondernemen Styles, dus moesten wij het maar doen." "Wij?" Alle jongens schoten in de lach en ik keek hun allemaal gespeeld boos aan, waarna ik Mirthe haar hand nam, ze had hier maar wat onwennig gestaan en samen met haar ging ik naar het dak, waar net de zon aan het ondergaan was. "Eigenlijk ben ik blij dat de lads dit gedaan hebben, want anders had ik dit nooit gedaan." Vragend keek ze me aan en rustig ging ik dichter bij haar, waarna ik zacht mijn lippen op de hare drukte.

~~~
Liefde genoeg?^^
Haha ik ben gisteren gaan babysitten en heb dit dan deels beginnen schrijven en het toeval was dat een van mijn kindjes daar Mirthe noemde, haha, toeval.^^

Reageer (3)

  • Smexy

    Dit is geweldig <3

    1 decennium geleden
  • SabieHoran

    zooo cute!!!!

    1 decennium geleden
  • Euforia

    *en nu allemaal in koor*AAAAAAAHHWW

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen