Foto bij 1.1 You're a wizard

hoihoi :P

hier is hij dan! het eerste stukje :)
zal tijd worden of niet soms! ik wens jullie veel plezier met lezen!
ik hoop dat ik morgen weer online kan zetten maar mijn stukjes MOETEN gebete-readed worden alleen duurt dat soms een beetje lang en anders zijn ze echt heel vervelend lezen. Dus het spijt me als het niet gaat maar voor de rest zal ik elke dag proberen te posten ik heb alvast een stukje vooruitgeschreven dus dat is het probleem niet. Btw dat meisje is RoseMary xD.
veel plezier met lezen!

reactions make me feel loved (H)

Als je thuis komt van de film zitten je ouders te wachten in de woonkamer met een brief in hun handen. 'Hallo?' vraag je redlijk verbaasd. 'Kom even bij ons zitten, Rosemary,' zegt Yasmin Kingston, je moeder. O-oh, uit ervaring weet je dat je moeder je alleen maar met je volledige naam aanspreekt als er iets ernstigs aan de hand is of als ze boos op je is, maar tot zover jij weet heb je niks verkeerds gedaan. Als je merkt dat je ouders je afwachtend aan kijken, ga je langzaam zitten. 'Nou, wat is er?' vraag je. Je vader, Herold Kingston, zucht even en begint dan met vertellen

Luister goed en probeer me niet te onderbreken! Jij bent niet zoals normale mensen, je kan toveren, net zoals je moeder en ik. We wisten dit natuurlijk altijd al, maar we hebben het niet verteld omdat we niet wouden riskeren dat je je mond voorbij sprak. Het is niet de bedoeling dat je dit aan iemand verteld, ook niet aan je aller beste vrienden! Normale mensen mogen niks van de tovernaarswereld afweten. Nu je elf jaar bent, is het tijd om naar school te gaan, we hebben een brief ontvangen van Hogwarts school of witchcraft and wizardry. Je bent toe gestaan om naar die school te gaan, maar dan moeten we wel eerst spullen kopen op de Wegisweg.

Ook al is je vader nog niet klaar met praten, vind je het tijd om hem te onderbreken. 'Mag ik de brief lezen?' Je vader wil iets zeggen over dat je hem hebt onderbroken. Je mag dan wel alles van hen krijgen wat je wilt, maar ze willen dat je hen met respect behandelt, en hem onderbreken terwijl hij nog zo gezegd het niet te doen, is niet erg respectvol. Je moeder geeft je de brief aan en maakt een gebaar naar je vader dat hij er niets van moet zeggen. In de brief lees je dat je er met de trein naartoe gaat op acht september, maar het is nu vijf september! 'Mam, het is al over drie dagen! Wanneer gaan we spullen kopen? En wat moet ik tegen mijn vrienden zeggen?' vraag je paniekerig. 'Rustig maar, dat hebben we al bedacht, morgen gaan we de spullen kopen en daarna neem je afscheid van je vrienden. Je zegt dat je naar een kostschool ver weg gaat, dat is niet eens gelogen,' zegt je moeder. Je probeert te verbergen dat je teleurgesteld bent dat ze je niet eerder vertrouwden, dat is gelukkig niet zo moeilijk aangezien het best spannend is. 'Ik zie ook dat je afdelingen hebt! In welke afdeling zaten jullie?' vraag je nieuwsgierig 'Je vader en ik zaten beiden in Slytherin, maar...' begint je moeder voordat je vader haar onderbreekt. 'Jij komt natuurlijk ook in Slytherin, zoals iedereen van onze familie,' zegt je vader bot. Je hoort een lichte dreiging in zijn stem. Je vraagt je af hoe erg je vader het zou vinden als jij niet in slytherin komt. Je begint toch wel zenuwachtig te worden en besluit naar bed te gaan. Dan heb je iets te doen terwijl je op morgen wacht, slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen