Foto bij 119. Young Yasmin Evans/ Greengrass

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Eula

    Haha dit helpt idd niet, maar ga gewoon door :)
    Niet alles hoeft te wijken voor mijn huiswerk.
    oeh en nu krijgen we zeker te weten wat ze.deed als faunaat :p

    1 decennium geleden
  • dineniel

    en dan beslist ze om ook een faunaat te worden

    1 decennium geleden
  • Kreynta

    btw, je moet snel verdergaan! <3333
    ik heb nml het gevoel dat ik in de komende hoofdstukken te weten ga komen hoe Yazzy en Siri lol, ik heb al koosnaampjes voor ze verzonnen xD bij elkaar kwamen.. (:
    btw... hoe noemt men het Yasmin-Sirius koppel? Yasius? Sirismin? Ik ben voor Yasius x'D
    of... Yirius... Sasmin? x'D
    en Yasmin-Snape? Yaserus? Severmin? Sevmin? Yasrus? x'D Yeverus? Sasmin? (<-- dat is dan én Siri-yazzy én sevvy-yazzy x'D)

    1 decennium geleden
  • Kreynta

    hahaha, ja, ik snap hem :')
    maar... tsja, dit verhaal heeft al geen happy happy ending, dat kan al niet omdat sirius aan het begin van dit verhaal al dood was, maar het kan nog wel een 'gewoon' happy ending hebben al s ze happy met sevvy eindigt (:
    maar.. lol, is dat niet raar? in je ene verhaal krijgt Yasmin met sevvy, en in het volgende is het een paar jaar eerder en krijgt ze (weer) met sirius? maar lijkt me wel vet leuk als je zo'n verhaal gaat schrijven! ik zou het zeker lezen! (yeah)
    btw... miss is het dan leuk dat ze terugkomen en eerst ruzie hebben, ofzo, en miss eerst niet bij elkaar komen, door weetikveelwat... het moet wel een happy ending hebben, maar het verhaal moet ook niet al te veel over roosjes gaan&al te zoetsappig worden, anders wordt het een beetje saai.. als het maar een happy ending heeft (:
    lol, nu ben ik jouw verhaal aan het bedenken x'D sorry :$ feel free om je niks van mij aan te trekken :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen