Foto bij I miss you ..

omdat ik dese gwn sexy vind.

Dese story word vanschijnluk niet zo lang, omdat k niet zo veel inspiratie heb,,
Als jullie tips hebben dan gwn sturen want tips en reacties zijn gratis :D

Bill pov;

Hier zit k dan, op me bed, zonder priscilla, die nu bij justin ligt.. ze heeft de bloemen niet eens geaccepteerd ik heb ze nogsteeds in me handen en kijk ernaar... ik voel tranen in me oog schieten en ze rollen langzaam over me wangen naar me kin.. bij de ged8es alleen al dat k er kwijt ben breekt me hart.. ik wil der niet kwijt, ze is lief, mooi, aardig mijn alls, ze hoort nu naast mij tezitten en niet naast die justin, k denk niet dat ze heel erg verlieft op hem is.. al wil ik dat ook helmaal niet, maar ik kan der ook neit dwingen om tegen te houden.. weetj wat k ook denk .. dat als ze echt zoveel van me gehouden heeeft zoals ze altijd tegen me zei en me toevluisterde,, en in smsjes stuurde, dan kan ze het mij wel vergeven, en dan kan ze mij niet zomaar uit der hooft zetten alsof er helemaal nix is gebeurt, en we nooit wat hebben gehad.. als ze echt zoveel van me hield.. zou ze niet van de een naar de ander kunnen ghaan... bij dese ged8es voel k me gebruikt, gekwetst, ik miss der..

pris pov;

Ik zit nu naast justin enwe hebben tehoren gekregen dat we zonaar huis mogen,, hij vroeg of k met hem me nar huis ging en k accepteerde zijn aanbod, k heb nu tog nix meer bij bill en de anderen tezoeken.. tog voel k me hier niet echtgemakkelijk bij.. k kan tog niet zomaar inens met justin hebben, of is dat gwn omdat k bill wil terug pakken ? dat zal dan wel genaaid van me zijn.. misschien gebruikt justin mij alleen maar.. waarom denk ik ineens zo nagatief? ik weet het niet,. k voel me hier gwn niet goed bij.. "justin".. zeg ik zacht, "jhaa ? " vraagt ie en hij kijkt me aan.. "het spijt me,, k kan niet mt je meeghaan, en this uit. this laag van me om ineens met jou tenemen en bill zon pijn te doen, en k denk dat k amper gvoelens voor je heb... k voel nogsteeds dingen voor bill en dat wil k niet kwijtraken.. " "okee.." justin kijkt me begrip vol aan en knikt. hij geeft me een kus op me wang en k word naar de tour bus gebracht vn TH,, k loop verlegen binnen, en shirley shiet overrijnd, en slaat daar door perongeluk tom vol op ze smoel... "srry tom" zegt ze.. en ze rent naar mij.. k knuffel der. en k vraagt waar bill is ?" hijs in ze kamer, hij zit cht over dat met jou in verras hem maar."
ik loop naar de kamer van bil en hij zit met ze rug naar me toe, k doe langzaam de duer dicht zonder dt hij het doet, k hoor hem zacht dingen fluisteren over dat hij me mist.. " sgat je hoeft me niet meer temissen, ik zit naast je.. " bill kijkt op en hij veegt ze tranen weg, hij omhelst me heel stefig, en zoent me vollop me mont, k accepteer en zoen rustig terug,"srry ik zal dit nooit meer doen ik hou van jou en van niemand anders. " zeg k en hij zei dat ie nooit boos op me is geweest en we willen beide gwn alles vergetenn..


meer ?_
=
reactiess (A)

Reageer (1)

  • Prissy

    Zo lieffff i want more :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen