Sara

Pff, morgen is het alweer maandag! Wat is de vakantie toch ook snel gegaan.. 1weekje, veelste kort! Morgen zie ik wel al mijn lieve vriendinnen weer, zoals Romy, Naomy en Daisy! We zijn alle 4 super erge mainiacs. Altijd als er maar iets is waar hun ook zijn, zijn wij er ook wel te vinden!
Dinsdag avond is er weer een optreden, in de HMH ! Daisy kan helaas niet, omdat ze dan terug komt uit Frankrijk. We vinden dat zelf erg jammer.. Ik plaats eventjes een tweet; ''Nu even kamer opruimen het is al half 5!'' dan klik ik op verzenden, ineens schrik ik me een ongeluk! Nils, dé Nils Käller tweet me gewoon! Zomaar ineens! Hij stuurt; ''Sara, succes met je kamer op ruimen<3'' Ik word helemaal warm van binnen, voor mijn gevoel begin ik licht te blozen, ik tweet met dan maar even terug; ''Ahw, dankjewel lieve nils! Gaat zeker lukken, Kus.'' Dan begin ik maar met opruimen.

Ineens gaat de bel, het is al bijna half 8 en ik verwachte niemand meer, mijn ouders ook niet. Ik loop rustig de trap af en open de deur, daar zie ik Romy staan. Ze staat daar met een mega glim lach, ik laat haar binnen en vraag waarom ze zo blij is. Dan haalt ze ineens 3 backstage pasjes uit haar tasje! Ik vraag meteen hoe ze daar aan komt. Ze grinnikt. Mijn ouders hebben een bedrijf weetje wel, nou een colega had deze pasjes over omdat zijn dochter met haar 2 nichtjes niet meer kon, dus mochten mij ouders ze hebben, omdat ze weten dat ik helemaal gek ben van Mainstreet! Ik geef haar een knuffel, ah wat super leuk! Zijn ze ook voor dinsdag avond? Zeg ik met wat hoop in mijn stem. Romy kijkt even op 1 pasje, hmm volgens mij is het voor vrijdag avond bij stuif teen age on tour! Ik word van binnen een beetje droevig, maar laat het maar niet zien. Ik zeg tegen romy; ahh super gaaf!! Hopelijk mag ik mee! Romy knikt. We lopen samen naar beneden om het mijn ouders te vertellen. Ze kijken verbaast, maar stemmen dan mee dat ik mee kan! Dan vraag ik aan Romy, wie neem je nog meer mee? want we zijn toch altijd met z'n vieren? Me: Daisy, Jij en ik. zeg ze vrolijk. Maar, ehm, Naomy dan? zeg ik verbaast. Die mag niet van haar ouders, ze heeft 2 weken huis arest! Wat zijn haar ouders toch ook altijd streng zeg ik. Romy knikt. Geeft mij alvast 1 pasje en dan lopen we samen richting het huis van Daisy, we leggen het haar ook uit en geven haar dan ook een pasje. Ze glundert helemaal van blijdschap.
Dan kijk ik op mijn iPhone en zie dat ik een whats app bericht heb van mij moeder; '' Sara, kom je naar huis? het is al bijna half 10!'' ik antwoord meteen terug '' Ja mam is goed! Tot zo! '' stuur ik terug. Ik neem afscheid van de meiden en loop met een super blij gevoel naar huis.
Als ik thuis ben drink ik nog wat en besluit om dat mijn tanden te gaan poetsen en mijn pyjama aan te doen. Om 22:15 lig ik al lekker in mijn warme bedje, ik kijk nog even naar mijn muur, waar een grote poster hangt van Nils, wat hoop ik toch graag dat ik hem een keer kan knuffelen.. Dan val ik in een droom loze slaap.

Reageer (3)

  • Owenlovee

    Ah dank jullie wel! Morgen ga ik er zeker mee veder!
    X

    1 decennium geleden
  • xxIKHEETANNE

    Leuk! Snel verder(:

    1 decennium geleden
  • ginadam

    oee ik vind het nu al leuk!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen