Foto bij Deel 2

De stukjes zijn nog niet helemaal goed, maar ik doe mijn best, dit is voor mij de aller eerste keer dat ik een story schrijf.

Sara

06:45 'Tringggg' Mijn wekker gaat alweer af.. Ik heb echt zo lekker geslapen denk je, dan ga ik recht op zitten en rek ik me uit. ik kijk naar de klok: kwart voor 7 pfff, en ik moet pas om half 9 beginnen.. Ik loop nog een beetje dromerig richting de douche. Dan was ik mijn haren en mijn lijf, na ongeveer een kwartiertje ben ik klaar. Ik loop richting mijn kast en pak er een leuk kleurig zetje uit. Ik trek het aan en pak dan even mijn tas in voor straks. Daarna loop dan naar beneden. Mijn moeder heeft lekker warme broodjes gebakken. Ik pak een broodje en snij heb open, stop er wat beleg op en eet het dan rustig op. Als ik klaar ben met eten en mijn thee op heb is het alweer kwart voor 8 . over vijf minuten moet ik al naar Daisy.. Ik trek rustig mijn jas en schoenen aan, loop richting de schuur en pak mijn fiets. Onder tussen op de fiets zet ik lekker '' Stop The Time'' op. Ik zing lekker hard mee ( Wat ik eigenlijk niet door heb :$) Ineens hoor ik een bekende stem, ik draai mijn hoofd om en val bijna van mijn fiets af val. Het is NILS! Ik begin hard te blozen, en probeer om niet te gaan fangirlen. ik draai mijn hoofd weer om en rij verder. Nils neemt een andere afslag, waar ik aan de ene kant best blij mee ben, want ik zou niet weten wat ik zou moeten zeggen tegen hem! Als ik bij Daisy voor de deur sta, komt ze net achterom met haar fiets. Ze kijkt me glim lachend aan, en vraagt of we naar school gaan. Ik knik. Samen fietsen we gezellig naar school, ondertussen praten we over onze leuke vakantie!
Op school aangekomen rennnen we gelijk naar Romy en Naomy. We geven elkaar allemaal een vriendschappelijke knuffel. Dan lopen we rustig naar de les, we hebben Wiskunde.. Het vak wat ik het meeste haat, en waar ik dus ook niks van snap. Als de bel gaat rent nog net snel een kleine jongen naar binnen. Ik zie Naomy al kijken, dan stoot ze mij aan en zegt; 'WHOW die lijkt echt zo veel op Rein van Mainstreet!' ze zegt het iets te hard, aangezien de docent het ook hoorde en gelijk met een felle blik keek. Ik keen rustig naar achter, want hij zat schuin achter ons. Hij zat druk zijn wiskunde te lezen, blijkbaar wist hij wel waar het over gaat. Als ik naar zijn haar kijk zie ik inderdaad dat het op het haar van Rein lijkt. Ineens kijkt hij omhoog, omdat de docent vraagt of hij zich even wilt voor stellen, Hij stelt zich voor; '' Hey, ik ben Rein ben 13 jaar, en ben nieuw hier op school. De docent kijkt hem goed keurend aan. dan tik ik Naomy snel aan en tril helemaal van blijdschap. Ik draai mijn hoofd om, maar zie dat Naomy staart. Ze kijkt recht in de mooie chocolade bruine ogen van Rein. Rein kijkt terug, hij bloost lichtelijk. Dan gaat de bel, de les is wel heel snel gegaan vonden we. Ineens voel ik een hand op mijn schouder, hij vraagt aan mij hoe het meisje heet( Naomy) ik lach een beetje en zeg dan vrolijk, zij heet Naomy! :)
Voor de zekerheid vraag ik toch nog even of hij wel echt dé Rein van Duivenboden is. Hij knikt en vraagt; '' ben je een mainaic dan? haha'' ik knik verlegen. Dan lopen we samen naar de volgende les. Rein gaat naast Naomy zitten, ik zie dat ze zich een beetje ongemakkelijk voelt, maar laat haar even met rust. Romy, Daisy, en ik zitten met zijn 3e aan een tafel, past ook maar net aan.. We hebben nu Nederlands. Ik laat mijn schrift controleren door de docent en loop naar mijn plaats, Naomy kijkt me vrolijk aan en zegt zacht: ''Ben zo blij" (H) ik lach vrolijk en loop dan weer rustig naar mijn plek.
De rest van de lessen vliegen voor bij! om half 4 gaat de laatste bel. Ik zucht. Pfff eindelijk is deze dag voor bij, ben zo moe! Maar ben blij dat we zo'n leuke jongen nu in de klas hebben zitten! : )

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen