Ik deed de laatste dingen in mijn koffer. Vanes en ik zouden over twee uurtjes richting Londen gaan. Harry was al heel de dag bij me. Hij was echt een lieve jongen.
'Zo volgens mij heb ik alles.' Harry schud zijn hoofd. 'Doe dit ook maar in je tas.' Hij stak een envelop mijn richting uit. 'Wat is dit?' 'Openen in Londen.' Ik knik gehoorzaam en stop de brief in mijn koffer.
'Heb je er een beetje zin in?' Ik knik snel mijn hoofd. 'Heel erg in in.' Glimlachend trekt ie me in een knuffel. Helaas werd al heel snel dit moment verpest door de bel. Ik ontsnapte uit de stevige armen van Harry en opende de deur. 'Hee.' Zei Jason blij toen ik de deur opende. Hij drukte een kus op mijn wang en stapte vervolgens naar binnen.
'Harry, Jason. Jason, Harry.' Stelde ik de twee aan elkaar voor. Ze gaven elkaar een hand en namen plaats op de bank. Dit vond ik zoveel fijner als toen ik Vanessa aan Harry moest voorstellen.
'Heb je er een beetje zin in?' Vroeg Jason me. 'Ja, heel erg.' Zei ik glimlachend terwijl in mijn hand op Harry zijn been legde, wat Jason een glimlach opleverde. Jason weet hoe ik me voel met jongens, en dat ik onzeker ben. Dus zo te zien is hij blij dat ik nu iemand heb gevonden. We hebben dan nog niks, maar toch.
Ik glimlach breed terug naar Jason. 'Veel foto's maken he?' Ik knik en begin dan hard te lachen. 'Weet je nog die ene keer, dat we met z'n alle naar de stad gingen?' Ik kijk hem even met een verbaasde blik aan. Maar dan schiet het me opeens binnen. We hadden met z'n alle een soort van gevecht om eten. En daar zijn toen in het restaurant door allemaal mensen foto's van gemaakt. Ik schiet in de lach en praat en kier dingen uit die amper zijn te verstaan.
Ik zie Harry steeds chagrijniger kijken, waardoor ik mijn hoofd op zijn borst laat rusten. Hij slaat zijn arm om me heen, wat me bevestigd dat het allemaal weer oke is. 'Ben je moe?' Vraagt Jason me. Ik knik. 'Dan ga ik naar huis, heel veel plezier schat en geef Vanes een dikke kus van me.' Ik knik en sta op om hem een dikke knuffel te geven. 'En bellen als je bent aangekomen.' 'Zal ik doen, jij heel veel plezier in Portugal en laat me weten hoe het was.' Zeg ik en druk vervolgens een kus op zijn wang.
'Aardige gozer.' 'Je mag best zeggen wat je echt van hem vind hoor.' Grinnik ik. 'Nee, ik meen het. Ik mag hem wel.' 'Gelukkig maar.' Zeg ik en nestel me weer tegen me aan. Alweer word dit moment verpest door alweer de bel. Ik open weer de deur en zie Vanessa staan met haar koffer. 'Hee schat.' Zeg ik en geef der een kus. 'Harry is ook binnen.' Iets wat me op dit moment niet echt blij maakte maar Harry heeft me verteld dat hij echt mij leuk vond. Toch loop ik met een gespannen gevoel naar binnen. 'Hee.' Zegt Harry vrolijk en geeft Vanessa twee kussen op haar wang. Ik probeerde te glimlachen en nam snel plaats naast Harry op de bank.
'Ik heb het gevoel dat ik wat ben vergeten.' Zegt Vanessa. 'Ik ook, maar dat heb ik alijd als ik op vakantie ga. Maar het zal wel niet.' Vanessa haalt haar schouders op. 'Waar zijn papa en mama?' 'Ze zijn even de stad in, mama wilde even winkelen.' Ze knikt en loopt dan naar de keuken om wat drinken te pakken. Vanessa en ik zijn echt beste vriendinnen. Haar huis is mijn huis en mijn huis is zeker ook haar huis. Haar ouders zijn mijn ouders en mijn ouders zijn ook haar ouders. Wij delen alles, want dat is wat beste vriendinnen doen. Behalve Harry, die is alleen van mij.

Reageer (2)

  • JustAGirlxoxo

    hahah behalve harry die is alleen van mij! xD

    1 decennium geleden
  • ThisIsLove

    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen