Chapter 11


Ik was wakker, maar had geen zin om mijn ogen te openen. Nog steeds voelde ik me moe en had gewoon geen puf mijn ogen te openen en uit bed te gaan. Ik wikkelde me nog eens een keer in de dekens en draaide me op mijn buik. Verder dan halverwege mijn buik kwam ik niet, aangezien ik tegen Tom aan rolde. Nu deed ik toch maar mijn ogen open. Ik zag dat hij al wakker was en op zijn zij lag hij naar me te kijken. “Ook goedemorgen.” Zei ik tegen hem en gaf hem een zoen op zijn wang.
“Goedemiddag, bedoel je. Het is kwart voor 1.”
“Oh, ook goed.” Zei ik en schoof wat van hem weg zodat ik wel op mijn buik kon gaan liggen.
Zo lagen we nog een tijd in bed. Af en toe wat praten, maar meer ook niet. Steeds meer lag ik te draaien en om half 2 was ik het toch echt zat en klauterde over Tom heen. “Ik ga douchen.” Zei ik terwijl ik mijn spullen bij elkaar pakte en richting de badkamer liep.
Ik draaide de kranen aan en het water kletterde naar beneden. Ik wachtte totdat hij op temperatuur was en kleedde me daarna snel uit, om er heerlijk onder te kunnen stappen.
Zacht zingend stond ik er onder. Terwijl ik me normaal altijd even snel waste, ging het nu zo langzaam omdat ik net wakker was en de warmte van het water me weer lekker soezerig maakte.
En zo stond ik er dus al snel een half uur onder, wat voor mij erg lang is. Het was dan ook erg warm in de badkamer en zodra ik me aangekleed had, gooide ik de deur open zodat de warmte die de douche had verspreid, weg kon.

Reageer (4)

  • TheRockChiks

    weitaaah bitteee
    mooiee fotooo

    1 decennium geleden
  • Krullebol

    lalalalalalalaa,, ik dacht, wow 140 delen, dat gai k nooit allemaal kunnen maken :O


    mr ze zijn gelukkig niet zo lang ^^

    1 decennium geleden
  • FakexBlood

    jep de enige echte xD

    1 decennium geleden
  • Salaryman

    Oke. Wacht. Is dat Tom Kaulitz op die foto?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen