Foto bij Episode 10

Heey dit is al episode 10 en de vorige waren nogal saai enzo dus nu word het steeds spannender hoor dat beloof ik dus beloof dat je niet je abbo wegdoet!
Xoxo
En trouwens ik zoek een co auteur als je meer info wilt kijk ff bij de startpagina van dit verhaal(sorry wist niet hoe je dat noemtXD)
Xoxo
Owja nog sorry dat het zolang duurde en daarom nog een extra hoofdstukje

24/12/12

Ik stap op mijn fiets en rij naar Harry zijn huis. Ik ga dit jaar kerst bij Harry en de andere jongens vieren, met Louis zijn verjaardag erbij. Een week geleden ben ik 18 geworden en mocht ik naar londen verhuizen. Ik woon nu bij Harry in zijn appartement en heb gisteren nog even snel 6
Kadootjes gekocht en ingepakt. Ik heb er twee voor Louis want hij is vandaag ook jarig. Ik moet ongeveer een uurtje fietsen om bij Louis zijn appartement te komen, ja Londen is groot en dat had ik moeten weten. Ik heb nog maar pas mijn rijbewijs en in het donker durf ik niet te gaan rijden. Ik fiets langs een groot bos waar ik altijd mijn honden uitlaat, ik heb een paar dagen geleden 2 kleine chihuahua's gekocht en ze zijn de schattigste wezentjes op de hele aarde, nee van het universum. Ik kijk naar het bos en meen 2 rode fonkelende ogen te zien, ik fiets snel door en probeer het te vergeten maar ik word ingehaald door een raar wezen met fel rode ogen. Ik zou echt zweren dat het een vampier is maar ik weet dat die niet bestaan. Ik probeer snel door te fietsen maar ik word van mijn fiets afgeslagen en beland in de berm. Ik voel mijn hoofd zwaar worden en het enigste wat ik nog hoor zijn twee stemmen.
"zullen we haar doden of veranderen?" zegt een vrouwelijke stem. Ik probeer mijn ogen te openen maar ik voel al snel een pijnlijke steek als ik ze open en doe ze snel weer dicht. "ze weet te veel dus we zullen haar moeten doden" wat? Ik dood? Waarom wat heb ik gedaan? Ik wil nog helemaal niet dood! Al is mijn leven niet altijd perfect geweest. Maar dan is het al te laat en voel val ik in een diepe slaap door de stekende pijn in mijn hoofd.


een paar uur later

Ik voel geen stekende pijn meer in mijn hoofd nergens meer en ik word wakker. Ik voel alleen maar een brandende keel die bloed nodig heeft. Wat? Bloed waarom hebben ze me dan toch laten leven of ben ik in de hemel? Nee dat kan niet want mijn keel brand echt zo erg dat ik er een grom uit mijn keel ontsnapt. Ik open snel mijn ogen en zie twee gedaantes boven mijn hoofd. Het is de vrouw die ik daarstraks voor mijn fiets zag. Ik zie ook nog een jongen naast haar staan die niet bepaald lelijk is. "haalo ik ben Stella, en wij moesten jou gewoon veranderen je wist al te veel" "en ik ben jason" hij steekt zijn hand uit en geeft een knipoog, ik schud zijn hand en sta op. In no time sta ik recht op en schrik ervan. "ben ik nu een vampier?" vraag ik "ja en denk eraan tegen niemand zeggen!" ik knik snel en vraag nog snel om hun nummer. Dan ren ik in no time weg en sta weer op de plek waar ze mijn fiets hebben achter gelaten. Ik stap snel op mijn fiets en ben weer in no time bij Louis zijn appartement. en denk eraan tegen niemand zeggen herhaal ik steeds in mijn hoofd. Ik laat mijn fiets iets te hard vallen waardoor mijn lamp van me fiets afvalt, achja boeien ik moest toch een nieuwe fiets hebben. Ik kijk nog even snel om me heen en bel dan aan.

Reageer (1)

  • MOTORMUIS

    Neeeeee straks wilt ze iemand van de jongens bijten :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen