Rein

Ik merk gewoon dat er wat aan de hand is met Naomy, ze doet zo afwezig, gister was ze zo vrolijk.. En aan de telefoon, er leek niks aan de hand. Net tijdens de les zag ik gewoon dat ze iets verbergt, ik wil het zo graag weten zodat ik haar kan helpen. Ik leg mijn arm om me heen en kijk met een gerust stellende blik naar haar, ze kijkt naar me. Ik zie dat ze het fijn vind. Ineens begint ze te snikken. We mogen even de klas uit. Dan zijn we buiten..

Naomy

We zitten buiten op een bankje, ik lig een beetje tegen Rein aan. Ik wil recht op gaan zitten omdat ik denk dat hij het niet fijn vind of zo. Maar ik voel dat hij me terug drukt. Ik vind het fijn.. Dan kijkt hij me nog een keer aan, ik kijk hem ook aan. Ik begin.. Rein, kan ik je écht vertrouwen? Vertel je geen geheimen door? Ik zie dat rein knikt en hij zegt, ik beloof het je! Ik zie in zijn ogen dat hij het meent.. Dan begin ik mijn hele verhaal te vertellen. Bij de zinnen die ik zij; Ik word mishandeld door mijn vader, daarom ook mijn blauwe wang. En Ik moet warschijnlijk uit huis doordat mijn vader dat doet. Zag ik gewoon dat hij tranen in zijn ogen kreeg. Mijn tranen gingen zijn gang al en liepen al over mijn wangen heen. Toen ik alles verteld had zag ik dat Romy naar ons toe kwam komen. Ze vroeg of het alweer ging. Ik knikte en zij; 'Ja het gaat wel wat beter..' Ik zie dat Romy ook naar Rein kijkt, hij zegt dat ik alles verteld heb ( Rein wist dat mijn 3 beste vriendinnen het ook wisten) Romy begon toen, Ehm, ik moest jullie ophalen om terug naar de les te komen. Jullie zijn al 20 minuten weg namenlijk. Ik veeg mijn tranen weg, en ik voel dat Rein een kusje op mijn wang. Ik voelde dat ik een beetje rood werd. Rein gaf me nog een knuffel en toen liepen we met z'n 3e weer naar het klas lokaal. De rest van de lessen was ik nog erg stil, opeens vroeg Rein aan me. Naomy, wil je vanmiddag nog wel afspreken? Ik knik en zeg, ja graag zelfs! Even alles vergeten. Ik zie dat Rein weer wat vrolijker kijkt.
Als de school dag afgelopen is lopen Rein en ik samen naar de fietsen. Ik geef mijn vriendinnen een knuffel en ga met Rein mee. We gaan eerst even langs zijn huis. We lopen naar binnen en hoor zijn zus zeggen, Hahahah Rein! Is dat nu dus de reden van gister avond? Ik zie dat Rein rood word en hij zegt snel, Chrisje hou je mond dicht! Je weet niks.
We lopen even naar zijn kamer. Ik weet gelijk welke deur van hem is, want er staat groot op '' MAINSTREET'' ik kan het nog steeds niet geloven, ik ben gewoon vrienden met Rein! We lopen zijn kamer binnen, ik ga op zijn bed zitten. Hij vraagt wat ik wil doen. Ik zeg dat het me niks uit maakt. We beginnen dan eerst even lekker te praten. Dan vraagt hij of ik fan ben van Mainstreet. ik knik en zeg, Ja zeker! ik ben samen met mijn vriendinnen bij elk optreden! Ook vanaaf zijn we er! Rein schrikt en zeg dan. ohja! vanaf heb ik een optreden :O dat was ik helemaal vergeten.. Ik grinnik en zeg dat het toch niks uitmaakt. Hij vraagt op welke rij ik zit. ik zeg op de 19e rij.. Hij zeg 'oke' Ik zeg dan, ik ben ook een grote Reiniac :) haha lacht en geeft me een knuffel. dan zegt hij iets wat me zó gelikkig maakte.
Ik voel me erg op mijn gemak bij jou. Zegt hij dan. Ik bloos een beetje en zeg dan, ja ik ook bij jou! Ik ben blij dat ik jou mijn verhaal heb verteld. Nu hoef ik er voor jou niet meer geheimzinnig over te doen.. Maar ik zit wel met een probleem, ik moet zo weer terug naar huis. En ik ben zo bang voor mijn vader. Mijn moeder is ook niet thuis.. Hij ziet dat ik tranen in mijn ogen krijg. Hij schuift een beetje op en drukt me tegen zich aan. En zegt zacht. Het komt wel goed schatje..

Reageer (3)

  • xxIKHEETANNE

    Snel door(: echt leuk verhaal(:

    1 decennium geleden
  • Owenlovee

    dankjewel :) morgen probeer ik weer veder te gaan

    1 decennium geleden
  • ginadam

    ahww snel door ik vind het nu al leuk!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen