Foto bij One Shot 11 ~ Harry

Voor HeyStyles.

"Veerle, stop ermee, je bent vervelend." Zuchtend draaide ik me om naar mijn beste vriendin, ja ik was vervelend maar ik had ik er geen reden voor? Ik ging eindelijk de jongens ontmoeten die al meer dan twee jaar alles voor me betekenden, er was eindelijk een signing dicht bij ons in de buurt en natuurlijk had ik uren bij mijn ouders gezaagd tot ik eindelijk mocht gaan. Dus daar stond ik dan, samen met mijn beste vriendin in een rij die wel uren leek te duren.
Rustig nam ik mijn broodje uit mijn tas en begon er rustig op te knabbelen. "Veerle, het is onze beurt" Ik liet het broodje, het halve dat nog over was, terug in de zak glijden en liep voorbij de bodyguard die me afwachtend en geïrriteerd aankeek, ik snapte hem wel, hij stond hier zo lang.
De eerste die ik zag was Zayn met zijn perfecte haren en licht getinte huid. Ik gaf hem mijn CD en kreeg een cheeky glimlachje terug. De volgende was Niall die ik net had horen zuchten dat hij honger had, een grinnik ontsnapte mijn mond en direct keek hij op, verschoten dat er een fan stond en hem dus verstaan had. "Hier, Horan." Ik gaf hem mijn halve broodje en zijn blauwe ogen begon te glanzen. Na Liam en Louis kwam ik uit bij Harry, hij was altijd mijn favoriet geweest met zijn smaragd groene ogen en fluffy krullen.
"Hey Hazz, mag ik op de foto." "Als het echt moet." Ik verschoot van de toon in zijn stem, het was echt met tegenzin. Toch stelde hij zich recht en schonk een, waarschijnlijk fake, glimlach naar de camera. "Dankje" "Oh whatever." Hij signeerde mijn boek en ik nam hem aan waarna ik al snel en redelijk teleurgesteld de rij verliet en naar buiten liep. "Waarom deed hij zo?" Vroeg ik aan niemand in het bijzonder. "Sorry, ik was gewoon moe." Ik draaide me geschrokken om toen ik een hese stem hoorde fluisteren en zijn adem over mijn nek voelde gaan. Ik keek terug in de smaragd groene ogen van Harry Styles die mijn hand vast nam en knipoogde naar mijn vriendin, waarna hij me door een deur meetrok. Waarschijnlijk waren we nu backstage.
"You're pretty and you make me horny." Ik slikte even en zijn lieve groene ogen waren veranderd naar een donker groen, die me doordringend aankeken, dat ik er automatisch een stap vanachter uit zette. Hij kwam een stap dichter en legde zijn armen rond me heen en trok me dichter naar zich toe.
Normaal zou ik hier van genieten, ik had hier zo vaak over gedroomd, maar de manier waarop hij het deed, zo ruw, maakte me bang.
Ik voel zijn hand onder mijn shirt gaan. "Harry ik wil dit niet." "Je moet." Ik slikte en er sprongen tranen in mijn ogen, zijn hese stem die normaal altijd zo sexy en verleidelijk klonk, klinkt nu angstaanjagend. Ik wrong me uit zijn greep en liep door de deur waar we daarjuist naar binnen waren gekomen, terug naar buiten. "You're a bitch." hoorde ik nog voor ik in mijn vriendin haar armen viel en in tranen uitbarstte.

---
Badboy genoeg? En sorry ik had niet direct een goed 'uitwerk' idee met jouw idee'tje ;D <3

Reageer (3)

  • Euforia

    Ohhh badboyyy x

    1 decennium geleden
  • pizzayn

    OMFG BAD BOY ILY <3
    serieus, die badboy imagines vind ik zoooo sexy ;D
    en deze is gewoon perfectie, een en al badboy perfectie (:
    Dankjewle !
    xx

    1 decennium geleden
  • HorrorxHoran

    WOW! ja ik weet niet wat ik anders moet typen, gewoon WOW!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen