hAALLLOTJWES,

Bill weer druk in gesprek met Anna. Ik was echt benieuwd waar die het nou constant over hadden. Gustav en Georg keken geboeid naar een film en Tom hing er maar een beetje bij. Het was duidelijk aan hem te zien dat hij zich verveelde.

xx xElise

..
Ik liep naar boven en pakte een dik fleechekleed, een dikke trui, nog een vest uit Tom zijn koffer, wat kaarsen en een bord voor de kaarsen en stopte dat in een tas. Ik liep weer naar beneden en pakte uit de keuken een fles cola, 2 zakken chips en een aansteker en stopte die ook in de tas. Toen ik de woonkamer inliep zaten Bill en Anna nog steeds te kletsen, Gustav en Georg nog steeds naar een film te kijken en Tom verveelde zich nog steeds. Snel liep ik voor het beeld langs en wenkte Tom dat hij mee moest komen. Het duurde een tijdje voordat hij achter mij aankwam. Even later haalde hij me in vlak voordat ik het gazon op liep.
“Zo, daar zijn we ook weer makkelijk vanaf gekomen.” Zei Tom. Hij gaf me een zoen op mijn wang.
“Inderdaad, ze vroegen niet eens waar we heen gingen.”
“Nee. Maar wat zit er in die tas?”
“Dat zul je straks wel zien.” We liepen naast elkaar over het gazon, richting de bomen. “Heb je het nou niet koud?” vroeg ik.
“Jawel. Maar houd jij nou maar mijn vest aan. Hij staat je goed.”
“Als een jurk tot over mijn knieën ja.” We lachten. “Ga jij maar eerst naar boven.” Zei ik.
Tom klom als eerste naar boven en daarna ik. Toen ik boven kwam, gooide ik eerst de tas neer en deed daarna de olielamp aan.
WEITER ODER NICHT???

Reageer (2)

  • FakexBlood

    super goed, echt waar (A)

    1 decennium geleden
  • YourAngel

    heyhey :D
    ik heb hem weer een beetj bij gewerkt liep een stukje achter:)
    zou je misschien wille melden als deel 34 er is?
    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen