"Dit is Big Brother willen Jason, Xavier, Jolie en Lilith naar de dagboek kamer komen.
Hallo Jolie,Lilith,Xavier en Jason vanavond eten jullie niet met de bewoners aan een tafel nee jullie krijgen een dubbeldate. Jolie en Jason en Xavier en Lilith gaan daten in een daarvoor bestemde kamer. Jullie krijgen een 5 gangen diner aangeboden met wijn en kaarsen. Maak jullie gereed want het diner begint al over 1 uur".

Jolie en Lilith sprongen meteen in de stress, "OH MY GOD wat moeten we aantrekken".
Xavier en Jason moesten lachen.
Jason praatte tegen Xavier.

POV Jason.
"Ik vind Jolie zo ontzettend leuk ik hoop dat ik blijf want dan kan ik nog verder met haar gaan koppelen.".
"Weet Jason ik heb dit alleen nog tegen Big Brother gezegd maar ik heb nog nooit iemand ontmoet zoals Lilith ik ben smoorverliefd ik krijg soms geen hap door mijn keel omdat ik alleen maar aan haar denk". "Nou Xavier daarom krijgen we ook een dubbeldate".

Een uurtje later hadden Xavier en Jason hun mooiste pak aangetrokken en kwamen Lilith en Jolie als 2 mooie meiden de slaapkamer uit met een jurk die vet mooi was en make-up glitters enzo. Wauw was de reactie van de 2 heren.

Even later zaten de 4 bewoners in een speciale kamer.

POV Jolie

Ik heb nog nooit zoiets gevoeld als wat ik nu bij Jason voel we waren bij onze derde gang en er waren al 2 glazen wijn doorheen bij mij. Ik moest overal om lachen, we praten over het thuisfront wat me een beetje deed huilen ik miste thuis heel erg mijn honden waren mijn grootste passie. De tranen liepen langs mijn wangen ik moest aan ze denken hoe ze elke ochtend op me springen als ik wakker ben. En hoe leuk ze doen als ik een balletje gooi.
Jason en Lilith troostte me ik hou van Big Brother dit is mijn 2e familie zelfs Xavier deed positief tegen mij.
Ik vond Xavier en Lilith toch wel goed bij elkaar passen het is toch een leuk stel. Ik hoop voor hun dat deze relatie blijft.

POV Lilith
Na 5 gangen was het diner helaas voorbij toch wel redelijk aangeschoten ging ik terug het huis in waar we het feestje verder vierden ik besloot Xavier om 1 dag voor de liveshow verkering te vragen ik was verliefd.

"OH MY GOD na ruim 2 weken al bijna 2 stelletjes in het huis haha. Morgen in Big Brother komt 1 bewoner naar de dagboek kamer waar hij of zij een openbaring toont en die grote conclusies voor het huis heeft. Wat vinden jullie van de stellen. Jolie en Jason en Xavier en Lilith schrijf het in een reactie".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen